KPSC 2021 voorlopige antwoordsleutel voor accountant, penningmeester en andere examens Kandidaten kunnen de antwoordsleutel online downloaden op keralapsc.gov.in

New Delhi, 8 november: Kerala Public Service Commission heeft de voorlopige antwoordsleutels vrijgegeven voor de test die vandaag is afgenomen voor de functie van accountant, penningmeester, auditassistent Jr bij KTDC, KSIDC en MATSYAFED enz. Antwoordsleutels zijn geüpload naar de officiële website van de commissie. Kandidaten die het examen hebben afgelegd, kunnen de officiële website van KPSC bezoeken op: keralapsc.gov.in Om de tijdelijke antwoordsleutel te controleren en te downloaden. MPPSC State Engineering Examination 2021 Admission Card is vrijgegeven op mppsc.nic.in; Hier zijn de stappen om het zaalticket te downloaden.

Het onderzoek werd uitgevoerd volgens een notitie van de officiële website, “Opmerking: Klachten over de belangrijkste antwoorden op online elektronische leestests mogen alleen worden ingediend via het OTR-profiel van de kandidaten, binnen 5 dagen na de publicatiedatum van de voorlopige antwoordsleutel (beide dagen inbegrepen).” Scroll naar beneden om te zien hoe u KPSC Answer Key 2021 voor Accountant, Cashier Jr. kunt downloaden. Auditassistent en andere examens. SSC GD Constable 2021 Admission Card is online vrijgegeven op ssc-cr.org, hier is hoe te downloaden.

Hier leest u hoe u de KPSC 2021-antwoordsleutel kunt downloaden:

  • Bezoek de officiële website op keralapsc.gov.in
  • Klik op de hoofdpagina op het gedeelte “Download”.
  • Klik hier op “Answer Key” en vervolgens op “Answer-Key OMR Exam”
  • Er wordt een nieuwe webpagina geopend
  • KLIK HIER DOWNLOAD LINK OM DE ACCOUNTANT/CASHER TIJDELIJKE ANTWOORDSLEUTEL/JR-auditassistent enz. TE ONTVANGEN in KTDC/KSIDC/MATSYAFED enz.

Kandidaten wordt aangeraden de antwoordsleutel te downloaden voor toekomstige referenties en bezwaar te maken vóór de deadline. Volgens een opmerking op de officiële website: “De definitieve antwoordsleutel, aangepast aan de hand van het oordeel van experts over geldige klachten die binnen de gestelde tijd van kandidaten zijn ontvangen, zal worden gepubliceerd in de nieuwsbrief en op de website. Klachten die worden ontvangen na publicatie van de definitieve antwoordsleutel zullen niet vermaakt worden.”

READ  APK + OBB-downloadlinks voor specifieke regio's

(Bovenstaand verhaal verscheen voor het eerst op LastLY op 8 november 2021 21:19 IST. Voor meer nieuws en updates over politiek, wereld, sport, entertainment en lifestyle, log in op onze website Latestly.com).

Written By
More from Eda Greene
Patch-opmerkingen, releasedatum, bestandsgrootte, download en meer
Cyberpunk 2077 – We moeten meer zeggen. Het nieuwe jaar biedt enige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *