17 Home Games Markeer het schema van K-State voor 2020-21

MANHATTAN, Kan. (K-STATE ATLETIEK) – Zeventien thuiswedstrijden in Bramlage Coliseum, inclusief de inaugurele Little Apple Classic die het seizoen op 25 en 27 november zal afronden, benadrukken het basketbalschema voor heren 2020-21 van Kansas State dat is vrijgegeven door de atletiekafdeling ambtenaren vanmiddag. (26 oktober).

Zowel de seizoenskaarten als de gamedagprocedures voor het seizoen 2020-2021 worden de komende dagen vrijgegeven.

“We zijn verheugd dat we eindelijk ons ​​schema voor 2020-21 kunnen publiceren”, zei de hoofdcoach Bruce Weber. “Dit is een enorme onderneming geweest door (Director of Operations) Drew Speraw en (Executive Associate AD) Casey Scott, evenals (associate commissioner) Jeff Jackson op het Big 12-kantoor en ik waardeer hun inspanningen om dit onder ongelooflijk moeilijke omstandigheden voor elkaar te krijgen. We weten dat er waarschijnlijk veranderingen zullen plaatsvinden naarmate we verder gaan, maar dit zal onze spelers een doel geven om naartoe te werken terwijl we blijven oefenen en ons voorbereiden op het seizoen. “

K-State opent het komende seizoen met vijf opeenvolgende thuiswedstrijden, waaronder de inaugurele Little Apple Classic op woensdag 25 november en vrijdag 27 november. Het veld omvat Colorado, Drake en South Dakota met de Wildcats tegenover de Bulldogs in de tweede spel van een doubleheader op 25 november, gevolgd door een hernieuwing van zijn lange rivaliteit met de Buffaloes op 27 november voor het eerst sinds 2011.

K-State speelt acht van de negen niet-conferentiegames in Bramlage Coliseum, inclusief de terugkeer van een thuis-en-thuis-serie met UNLV op zaterdag 5 december en een match met de voormalige Big 12-vijand Texas A&M op zaterdag 30 januari. , 2021 in de eerder aangekondigde SEC / Big 12 Challenge. De one road game komt in de tweede editie van de Big 12 / BIG EAST Battle met een datum en tegenstander die op een later tijdstip worden uitgebracht.

“We denken dat dit een competitief, niet-conferentieschema is, speciaal voor zo’n nieuw, jong team”, aldus Weber. “Colorado zou een jaar geleden een NCAA-team zijn geweest en een van de beste point guards teruggeven (McKinley Wright IV) in de natie, terwijl Drake, UNLV en Texas A&M allemaal hun beste basketbal speelden toen COV-19 toesloeg.

“We hebben veteranen als Mike (McGuirl), DaJuan (Gordon), Monty (Murphy) en Antonio (Gordon) die in grote wedstrijden hebben gespeeld, maar nu moeten wennen aan nieuwe rollen, terwijl we verschillende nieuwkomers hebben die een stap naar een geheel nieuw niveau van concurrentie zetten. Hierdoor kunnen ze zich ontwikkelen en ervaring opdoen voordat Big 12 gaat spelen. “

Het 25e seizoen van Big 12 herenbasketbal krijgt dit seizoen een nieuwe rimpel met een paar conferentiespellen in de maand december, aangezien K-State op dinsdag 15 december in Iowa State zal openen voordat hij op zaterdag Final Four-mededinger Baylor organiseert. 19 december. De Wildcats hebben de Cyclones meer dan enige andere vijand (16 keer) in een opener geconfronteerd, aangezien de teams zullen spelen in de vroegste conferentieopener in de schoolgeschiedenis.

READ  Kijken en luisteren

Na een pauze om een ​​niet-conferentiespel af te sluiten, hervat K-State de Big 12-wedstrijd met een thuiswedstrijd tegen TCU op zaterdag 2 januari. Het zijn de eerste vier thuiswedstrijden in de eerste helft van het competitiewedstrijd, inclusief Oklahoma State. (Dinsdag 9 januari), Iowa State (woensdag 13 januari) en West Virginia (zaterdag 23 januari).

Na de thuiswedstrijd met Texas A&M op 30 januari openen de Wildcats de tweede helft met een wegwedstrijd bij rivaal Kansas op dinsdag 2 februari, de eerste van twee ontmoetingen in een periode van twee weken. Thuiswedstrijden in de tweede helft omvatten opeenvolgende wedstrijden met Texas Tech (zaterdag 6 februari) en Texas (dinsdag 9 februari), samen met Kansas (dinsdag 16 februari) en Oklahoma (dinsdag 23 februari).

“De Big 12 zal opnieuw een van de beste – zo niet de beste – conferenties van het land zijn,” zei Weber. “Elk team heeft een legitieme kans op het NCAA-toernooi en daarbuiten. Ik verwacht niets anders dan dezelfde zwaarbevochten, competitieve omgevingen die we elk jaar game-in en game-out hebben gezien. “

De laatste week van de reguliere competitie is open gelaten voor eventuele uitgestelde wedstrijden, want het Phillips 66 Big 12 Championship staat gepland voor woensdag-zaterdag 10-13 maart in het T-Mobile Center in Kansas City.

Speltijden en tv-aanduidingen worden vrijgegeven zodra ze officieel worden.

The Wildcats wordt een van de jongste teams van het land in 2020-21 met slechts één senior (Mike McGuirl) en de toevoeging van acht nieuwkomers. McGuirl zag actie in 29 wedstrijden met 20 starts, gemiddeld 6,9 punten op 42,3 procent schieten en 2,4 rebounds in 24,7 minuten per wedstrijd. De ploeg keert ook tweedejaars terug DaJuan Gordon (6,3 ppg., 3,4 rpg.), Montavious Murphy (5,2 ppg., 3,7 rpg.) En Antonio Gordon (4,2 ppg., 3,7 rpg.).

Een nationaal geprezen rekruteringsklas van zeven man sluit zich aan bij de overdracht Kaosi Ezeagu, die onlangs onmiddellijk in aanmerking kwam na de overstap van UTEP begin januari. Ezeagu krijgt gezelschap van overplaatsingen van community college Rueadale “Rudi” Williams (Hamilton, Ontario / Forest Trail [N.C]/ NE Oklahoma A & M College) en Carlton Linguard, Jr. (San Antonio, Texas / Stevens / Temple College [Texas]) evenals middelbare scholieren Davion Bradford (St. Louis, Mo./Mehlville), Luke Kasubke (St. Louis, Mo./Chaminade), Seryee Lewis (Chicago, Ill./Compass Prep [Ariz.]), Selton Miguel (Orlando, Fla./West Oaks Academy) en Nijel Pack (Indianapolis, Ind./Lawrence Central).

Nieuws en aantekeningen van het schema 2020-21

 • K-State heeft de maximale 27 games gepland die door de NCAA zijn toegestaan, met een road game in de Big 12 / BIG EAST Battle die wordt aangekondigd wanneer deze officieel wordt.
 • Op het programma staan ​​11 wedstrijden op zaterdag (negen in Big 12-wedstrijden), negen dinsdagwedstrijden, drie op woensdag, twee op maandag en één op vrijdag … De thuiswedstrijd met 17 wedstrijden omvat zeven op zaterdag (5 in Big 12-wedstrijd) vijf op dinsdag, twee op maandag en woensdag en één op vrijdag.
 • Acht van de negen aangekondigde niet-conferentietegenstanders posten samen een record van 136-117 met een .538 winstpercentage in 2019-20 met een gemiddelde van 17 overwinningen per team en omvat zes scholen (Drake, Colorado, Kansas City, UNLV, South Dakota en Texas A&M) die 16 of meer wedstrijden hebben gewonnen.
 • De negen niet-conferentietegenstanders zijn afkomstig van acht verschillende conferenties (Atlantic Sun, Horizon, Missouri Valley, Mountain West, Pac-12, SEC en Summit).
 • Er zullen twee nieuwe tegenstanders zijn in Milwaukee en Jacksonville.
 • De seizoensopener van 25 november zal de laatste start in 25 seizoenen zijn sinds het seizoen op 25 november ook een fooi gaf met een thuisoverwerk overwinning op Bradley tijdens het seizoen 1995-96.
 • K-State organiseert voor het eerst een toernooi voor het reguliere seizoen in Bramlage Coliseum.
 • K-State en Drake ontmoeten elkaar voor het eerst sinds een 90-41 overwinning van de Wildcats in Ahearn Field House op 18 december 1956, terwijl het de eerste in een seizoensopener zal zijn sinds een thuisoverwinning met 79-73 overuren. 6 december 1952… Over het geheel genomen leiden de Wildcats de serie, 20-6.
 • Colorado zal zijn eerste bezoek brengen aan Bramlage Coliseum sinds zijn vertrek naar de Pac-12… De Buffels hebben de laatste 3 bijeenkomsten in de serie gewonnen, waaronder een 74-66 overwinning in Manhattan op 12 januari 2011… Dit wordt pas de tweede niet-conferentiebijeenkomst in de serie en de eerste sinds de eerste bijeenkomst tussen de scholen op 18 december 1933 in Nichols Gym.
 • K-State speelt voor het eerst sinds 2017 tegen Kansas City (UMKC) … The Wildcats zijn thuis met 12-0 all-time tegen de ‘Roos en hebben 4 keer op rij gewonnen in de serie (2010, 2012, 2014, 2017 ).
 • K-State en UNLV zullen een thuis-en-thuis-serie voltooien die begon met een 60-56 overurenwinst van de Wildcats in het Thomas and Mack Center in Las Vegas op 9 november 2019… Dit worden de eerste Runnin ‘Rebels’ spel in Manhattan sinds de eerste ontmoeting tussen de scholen op 4 januari 1982.
 • K-State speelt voor de derde en vierde keer conferentiewedstrijden in december, na een thuiswedstrijd tegen Texas op 30 december 2016 en een wegwedstrijd in Iowa State op 29 december 2017.
 • K-State en Iowa State ontmoeten elkaar op dinsdag 15 december voor de 17e keer in een conferentieopener, waarbij de Wildcats een voorsprong van 10-6 hebben … Het zal de eerste conferentieopener in de schoolgeschiedenis zijn en een match met Kansas op 16 december overtreffen , 1927 toen beide teams speelden in de Missouri Valley Conference.
 • K-State en Baylor zullen elkaar ontmoeten tijdens de eerste thuisconferentie-opener op zaterdag 19 december… Het zal de vroegste ontmoeting tussen de scholen zijn sinds een thuis-en-huisreeks in 1988 en 1989.
 • Met de twee conferentiespellen van december is er voor K-State een gelijkmatige verdeling van 16 Big 12-games gepland in pods van acht games (vier thuis / vier weg) met de SEC / Big 12 Challenge (thuiswedstrijd met Texas A&M) op zaterdag 30 januari 2021 als pauze tussen de eerste en tweede helft.
 • K-State is gepland om zijn round robin met Baylor en Iowa State af te sluiten voordat het rivaliserende Kansas tweemaal speelt in de laatste acht Big 12-wedstrijden (2 en 16 februari).
 • K-State is 3-4 all-time in de SEC / Big 12 Challenge, inclusief 0-1 tegen Texas A & M … The Wildcats hebben alle drie de thuiswedstrijden in de Challenge-serie gewonnen (Ole Miss in 2013 en 2016 en Georgia in 2017) .
 • Dit wordt de eerste ontmoeting tussen K-State en Texas A&M in Bramlage Coliseum sinds een 64-53 overwinning van de Wildcats op 4 februari 2012… De thuisploeg is 19-3 in de reeks en de Wildcats posten een 11-0 , waaronder 9-0 in Bramlage Coliseum… Dit wordt de vierde bijeenkomst sinds Texas A&M in 2012 naar de SEC vertrok, inclusief een overwinning van 65-53 door de Aggies tijdens de laatste bijeenkomst op 26 januari 2019.

· De wedstrijd met Nebraska in de Wildcat Classic in het T-Mobile Center in Kansas City, die gepland stond voor zaterdag 19 december, is uitgesteld … De status van die game wordt later bekend gemaakt, aangezien de Wildcats en Cornhuskers nu worden verwacht om hun 3-game series te starten in Pinnacle Bank Arena in Lincoln, Nebraska op zondag 19 december 2021.

 • Voor het eerst sinds seizoen 2006-07 zal er geen Wildcat Classic in Kansas City of Wichita zijn.

Schema basketbal heren 2020-21

READ  Gids voor Game Day: Vikings-Falcons Week 6

Dag Datum Tegenstander

Little Apple Classic (Bramlage Coliseum, Manhattan, Kan.)

Woensdag 25 november Colorado versus staat South Dakota

K-STATE vs. DRAKE

Vrijdag 27 november Drake tegen de staat South Dakota

K-STATE vs. COLORADO

Maandag 30 november KANSAS CITY

Zaterdag 5 december UNLV

Dinsdag 8 december MILWAUKEE

Grote 12 / Big East Battle

Nader te bepalen

Dinsdag 15 december @ Iowa State *

Zaterdag 19 december BAYLOR *

Maandag 21 december JACKSONVILLE

Dinsdag 29 december ZUID-DAKOTA

Zaterdag 2 januari TCU *

Dinsdag 5 januari @Texas Tech *

Zaterdag 9 januari OKLAHOMA STATE *

Woensdag 13 januari IOWA STATE *

Zaterdag 16 januari @ Texas *

Dinsdag 19 januari @ Oklahoma *

Zaterdag 23 januari WEST VIRGINIA *

Woensdag 27 januari @ Baylor *

Grote 12-SEC-uitdaging (Bramlage Coliseum, Manhattan, Kan.)

Zaterdag 30 januari TEXAS A&M

Dinsdag 2 februari @ Kansas *

Zaterdag 6 februari TEXAS TECH *

Dinsdag 9 februari TEXAS *

Zaterdag 13 februari @Oklahoma State *

Dinsdag 16 februari KANSAS *

Zaterdag 20 februari @ TCU *

Dinsdag 23 februari OKLAHOMA *

Zaterdag 27 februari @West Virginia *

Phillips 66 Big 12 Championship (T-Mobile Center, Kansas City, Missouri)

Wo-za. 10-13 maart

Written By
More from Eda Greene

Roblox, een enorm tween-gamingplatform, wordt openbaar

Het bedrijf rapporteerde een omzet van $ 589 miljoen en een operationele...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *