Krijg $ 20 korting op Nvidia’s Shield TV en stream RTX 3080-aangedreven games op Black Friday

Het streamen van games is niet voor iedereen weggelegd, maar het gebrek aan grafische kaarten en het extravagante karakter van gaming-pc’s maken services zoals Nvidia Geforce Now een aantrekkelijke optie. Dus als je de wereld van high-spec cloud-gaming wilt verkennen en de RTX 3080 van ver wilt benaderen, is dit misschien het perfecte moment, want Sheild TV krijgt $ 20 korting op Black Friday.

Het Nvidia-buisapparaat lijkt misschien eenvoudig, maar het is eigenlijk een multimedia-krachtpatser die in staat is tot naadloze 4K-streaming via services zoals Netflix, Prime Video, Disney+ en YouTube. De echte ster van de show zijn echter de GeForce Now-mogelijkheden van Shield TV, waaronder toegang tot servers aangedreven door RTX 3080 voor service en de mogelijkheid om meer dan 2.000 pc-games te streamen.

Als je in de VS bent, kun je een Shield TV van $ 20 krijgen bij Nvidia Store, Best Buy en Amazon. Inwoners van het VK kunnen ook een nog betere deal krijgen op Amazon, met het apparaat momenteel geprijsd op £ 99, dankzij een korting van 34%.

Het is vermeldenswaard dat Nvidia’s Shield TV-bundel geen gamepad bevat, dus misschien wil je ook eens kijken De beste pc-controller Instrueert. Als je je aanmeldt voor een Priority- of RTX 3080 GeForce Now-lidmaatschap van zes maanden, kun je ook een gratis exemplaar van Crysis Remastered krijgen, een gratis exemplaar dat de deal voor nieuwkomers zeker zal verbeteren.

Nu kopen

Wil je de Nvidia Shield TV van Amazon ophalen? Als je bent Abonneer je op PrimeJe kunt er een bij je thuis laten bezorgen of de eerste 30 dagen gratis gebruiken, omdat je dan de volgende dag in huis bent. Wacht niet te lang, want deze Black Friday deal duurt maar zolang de voorraad strekt.

READ  Onder ons proberen ontwikkelaars te voorkomen dat een hack games verstoort

{“Scheme”: {“page”: {“content”: {“title: “Ontvang $ 20 korting op Nvidia’s Shield TV en stream RTX 3080-compatibele games op Black Friday”, “type”: “news “,”category: ” game devices”}, “user”: {“login: error}}, “game”: {“publisher: “”, “type”: “”, “title:” devices Games”, “Genres”:[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *