Kuo: Apple is van plan de iPhone binnen 10 jaar te vervangen door AR

In dezelfde lijn zei Apple-analist Ming-Chi Kuo dat het bedrijf zal lanceren Nieuwe AR-headset in 2022Hij verwacht ook dat de iPhone nog 10 jaar meegaat, waarna Apple hem zal vervangen door AR.

Het is niet vanaf vandaag dat analisten het einde van de iPhone bespreken, en ze zijn niet de enige. Het is een paar jaar geleden dat Apple zijn strategie heeft gewijzigd “Diensten” toevoegen Onder zijn producten zijn “Hardware” en “Software”.

Hoewel Apple verreweg het meest waardevolle bedrijf is, begrijpt CEO Tim Cook dat een bedrijf niet zozeer op een enkel product kan vertrouwen, en zelfs vandaag draait de helft van de omzet van het bedrijf nog steeds om de iPhone.

Met dat in gedachten gelooft Apple-analist Ming-Chi Kuo dat de toekomst van Apple verbonden is met augmented reality en het succes van Apples AR-hoofdtelefoons.

Het doel van Apple is om de iPhone binnen tien jaar te vervangen door AR, wat betekent dat de vraag naar ABF van AR-hoofdtelefoons over tien jaar minstens één miljard stuks zal overschrijden. De enige ABF-leverancier van Apple, Unimicron, zal de belangrijkste begunstigde zijn.

Hoewel het niet duidelijk is of deze lang geruchte Apple AR-headset is Het werkt zonder iPhone of niet in een bestand De eerste generatie denkt Kuo dat het zal worden, omdat dit het succes van het product zou kunnen vertegenwoordigen.

Als de AR-headset als accessoire voor je Mac of iPhone wordt geplaatst, leidt dit niet tot productgroei. Een autonoom werkende AR-headset betekent dat deze een eigen ecosysteem zal hebben en een completere en flexibelere gebruikerservaring zal bieden.

De analist geeft ook commentaar op de gigantische verschuiving die het bedrijf zal moeten maken als Apple echt wil dat augmented reality de iPhone binnen tien jaar vervangt. Hij schreef dat dit product niet alleen zou werken met een “breed scala” aan applicaties in plaats van specifieke, maar dat het bedrijf ook binnen tien jaar “minstens” 1 miljard AR-apparaten zou moeten verkopen:

Er zijn momenteel meer dan een miljard actieve iPhone-gebruikers. Als het Apple’s doel is om de iPhone binnen tien jaar te vervangen door AR, dan betekent dat dat Apple binnen tien jaar minstens één miljard AR-apparaten zal verkopen.

Denk je dat de iPhone binnenkort weg zal zijn? Denk je dat het zal worden vervangen door een soort AR? Deel uw mening in de commentaarsectie hieronder.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry
Destiny 2-update: PS5 downloaden, Xbox Series X next-gen upgrade
Destiny 2‘s gratis upgrade naar “next-gen” is nu beschikbaar, waardoor eigenaren van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *