Willekeurig: YouTuber geeft 10K aan iedereen die een multiplayer-mod voor Zelda: Breath Of The Wild kan maken

Allerlei mods zijn gemaakt voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild Sinds het in 2017 werd uitgebracht, hebben we één ding niet echt gezien, namelijk dat het multiplayer ondersteunt. Kun je je voorstellen dat je door de gamewereld rent anders Spelers – vecht tegen vijanden, ontdek heiligdommen en beklim samen bergen?

Nou, je bent niet de enige – YouTuber, Streamer en modder staan ​​bekend als “PuntCrowBied iedereen aan die een Breath of the Wild-multiplayermodus kan maken die vier spelers ondersteunt en aan een aantal andere voorwaarden voldoet (Zoals beschreven in het Google-document) 10.000 dollar. Ja, dat is helemaal de uitbetaling, maar het is ook geen gemakkelijke taak. Toegegeven, we weten niet zeker hoe Nintendo zal reageren.

Enkele van de vereisten zijn dat de mod volledig gratis moet zijn, inventarissen voor vier spelers en voor één speler. Spelers moeten Niet Ze zijn beperkt in termen van kaartbewegingen en het spel hoeft niet vanaf het begin te beginnen. Een framesnelheid van 28 fps of meer is ook vereist en de modus moet volledig functioneel zijn, maar hoeft niet daadwerkelijk op de switch te worden uitgevoerd.

Misschien wel de moeilijkste eis is dat de wijziging “minimaal twee maanden van tevoren” vóór de release van moet zijn voltooid Breath of the Wild vervolgWanneer dit wordt bevestigd. Heb je wat nodig is? Zou je graag een multiplayer-mod voor Zelda: Breath of the Wild willen zien? Laat je opmerking beneden achter.

READ  Het machtsspel van eilandbewoners blijft een probleem
Written By
More from Aubrey Mason
Resident Evil Village PS1 demake-game bevat de angstaanjagende Lady Demetrisko
Misschien ben ik gewoon oud, maar horrorspellen zijn niet zo eng als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *