Krijg een voorsprong op kerstinkopen door te profiteren van GameStop’s ‘1Up’ 48-uurs en PRO Days Sale-evenementen NYSE: GME

GRAPEVINE, Texas, 12 oktober 2020 (GLOBE NEWSWIRE) – GameStop introduceert begin dit jaar grote besparingen voor de feestdagen met de lancering van de allereerste ‘1Up’ 48-uurs uitverkoop. Vanaf 13 oktober om 12.00 uur CST ontvangen gamers, verzamelaars en cadeau-schenkers (alleen online) aanzienlijke kortingen op de populairste merchandise van videogames en popcultuurverzamelobjecten op www.gamestop.com en de onlangs opnieuw ontworpen en onlangs gelanceerde GameStop mobiele app , dat meer gepersonaliseerde en gelokaliseerde ervaringen biedt, verbeterde productvindbaarheid, dagelijkse deals, digitale wall-mogelijkheden, een nieuwscentrum voor gaming en nog veel meer.

GameStop stopt daar niet, want de vakantiebesparingen gaan door met het populaire PRO Days-evenement, dat van 15 tot 16 oktober begint voor PowerUp Rewards Pro-leden. Pro-leden kunnen meer dan $ 1.000 besparen aan exclusieve deals voor hardware, software, accessoires en merchandise uit de popcultuur, zoals beelden, bordspellen en andere verzamelitems. GameStop verlengt de PRO Days-uitverkoop tot 17 – 18 oktober en nodigt alle klanten uit om te profiteren van de ongelooflijke besparingen.

“Dit jaar trekken we alles uit de kast om onze trouwe klanten te belonen met vroege vakantie-aanbiedingen voor alle game- en verzamelartikelen”, zegt Chris Homeister, chief merchandising officer voor GameStop. “We nodigen gamers, verzamelaars en schenkers uit om de kerstdrukte te verslaan door te profiteren van onze back-to-back-uitverkoopevenementen waar we een breed scala aan de beste deals voor games en uitrusting aanbieden.”

1 omhoog 48 uur Uitverkoop (alleen online):
GameStop’s ‘1Up’ 48-uurs online uitverkoop begint op 13 oktober om 12.00 uur CST en zal meer dan 100 ongelooflijke deals bevatten op www.gamestop.com en de nieuwe GameStop mobiele app. GameStop vernieuwt de aanbiedingen om de vier uur, zodat gamers, verzamelaars en cadeau-gevers een verscheidenheid aan hot deals kunnen vinden, variërend van hardware, software, verzamelobjecten, bordspellen, standbeelden en kleding van populaire franchises. Klanten worden aangemoedigd om de eCommerce-sites van GameStop elke vier uur te bezoeken om te profiteren van de beperkte deals die worden aangeboden tijdens de 48-uursverkoop.

READ  De beste mobiele games om met je dierbaren te spelen in 2020

PRO-dags Uitverkoop:
GameStop zal doorgaan met het verspreiden van kerstsfeer door de populaire PRO Days-uitverkoop te lanceren en deze uit te breiden tot vier dagen. PowerUp Rewards Pro-leden kunnen op 15 – 16 oktober meer dan $ 1.000 besparen op exclusieve deals. GameStop opent dan de PRO Days-uitverkoop voor alle klanten (inclusief niet-PowerUp Rewards Pro-leden) op 17 – 18 oktober, waardoor ze de kans krijgen om te profiteren van exclusieve aanbiedingen, variërend van videogames tot hun favoriete merchandise uit de popcultuur, bordspellen en nog veel meer.

Ga voor het volledige aanbod van PRO Days-uitverkoopaanbiedingen naar www.gamestop.com/deals/pro-day, vanaf 15 oktober om 12.00 uur CST. Om PowerUp Rewards Pro-lid te worden, kunnen klanten zich aanmelden door een GameStop-winkellocatie te bezoeken, of online door naar www.gamestop.com/poweruprewards/#benefits te gaan, of via de nieuwe GameStop mobiele app.

Klanten kunnen genieten van hun online aankopen vanuit het comfort van hun huis door gebruik te maken van GameStop’s Buy-Online-Pick-Up-in-Store of Ship-From-Store omni-channel platforms. Ze kunnen hun aankopen thuis laten bezorgen door toegang te krijgen tot de onlangs gelanceerde Same Day Delivery-service van GameStop (beschikbaar in bepaalde gebieden). De nieuwe bezorgservice is beschikbaar tegen concurrerende prijzen, waardoor alle game-enthousiastelingen kunnen profiteren van de nieuwe service.

GameStop maakt het ook gemakkelijker voor klanten om hun vakantiegeschenken te kopen door zich aan te melden voor een van hun nieuwe flexibele betalingsopties. Die betalingsopties omvatten de GameStop-creditcard; Koop nu, betaal later service; en een binnenkort aan te bieden verhuurservice. Bezoek www.gamestop.com voor meer informatie over de nieuwe klantenservice en flexibele betalingsopties.

READ  Wereldwijd Andriod Mobile Game Handle Market Research Report 2015-2027 van de belangrijkste typen, toepassingen en concurrerende leveranciers in topregio's en landen

Over GameStop
GameStop Corp., een Fortune 500-bedrijf met hoofdkantoor in Grapevine, Texas, is ‘s werelds grootste omnichannel-videogamedetailhandelaar, exploiteert meer dan 5.000 winkels in 10 landen en biedt de beste selectie van nieuwe en tweedehands videogameconsoles, accessoires en titels van videogames, zowel in fysieke als digitale formaten. GameStop biedt fans ook een breed scala aan POP! vinylfiguren, verzamelobjecten, bordspellen en meer. Via GameStop’s unieke koop-verkoop-handelsprogramma kunnen gamers videogameconsoles, -games en -accessoires, evenals consumentenelektronica inruilen voor contant geld of in-store-tegoed. Het netwerk van consumentenproducten van het bedrijf omvat ook www.gamestop.com en Game Informer® magazine, ‘s werelds toonaangevende uitgave van gedrukte en digitale videogames. Algemene informatie over GameStop Corp. kan worden verkregen op de corporate website van het bedrijf. Volg @GameStop en @GameStopCorp op Twitter en Instagram en vind GameStop op Facebook op www.facebook.com/GameStop.

Contact:
Michael Delgado
GameStop Public Relations
[email protected]

Written By
More from Eda Greene

Mass Effect Trilogy Remastered zou voor het einde van het jaar kunnen verschijnen

De lang gekletste remaster van de Mass Effect-trilogie zal voor het einde...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *