Monday Insider: Game respecteert het spel terwijl Tigers zich voorbereiden op Yellow Jackets


door

Senior schrijver

Andrew Booth speelt een ongelooflijke actie tegen MIami (foto met dank aan ACC).

Game respecteert game.

Clemson aanvallende coördinator Tony Elliott had maandagochtend een ontmoeting met de media voorafgaand aan de wedstrijd van deze week in Georgia (Noon, ABC), en zei dat de technische verdediging hard en gedisciplineerd speelt en gaf hen het ultieme compliment toen hij zei dat het spel het spel respecteert.

Hier zijn een paar opmerkingen uit het Elliott-interview, samen met andere spelers en defensieve coördinator Brent Venables.

Tony Elliott

* Wist dat ze door Miami zouden worden uitgedaagd en het voelt alsof het personeel het geweldig heeft gedaan. Het voelt alsof de OL voorop blijft lopen, maar het voelt alsof ze het beter hadden kunnen doen bij het blokkeren van de perimeter. Kortom een ​​geweldige overwinning voor de jongens en om te zien hoe de jonge jongens zullen reageren. Maar denkt nog steeds dat ze veel op het veld hebben achtergelaten, wat toneelstukken hadden die ze hadden kunnen maken en dat deden ze niet.

* Tight end is zo’n unieke en gevarieerde mindset, dus het is ongebruikelijk om een ​​combo-man te vinden die zowel kan blokkeren als vangen. Davis Allen is daar een goede combinatie van en heeft een heel hoog plafond.* Op het throwback-spel tot het strakke einde tegen Miami – een timingspel – was geliefd bij de jongens op de aanvallende lijn.

* Elliott zegt dat de defensieve coördinator Brent Venables een voetbalgenie is en zijn aanval elke week helpt voorbereiden.

* Geeft veel lof aan Allen op de Travis Etienne rennen, en zegt dat de OL het geweldig heeft gedaan. Dan geeft hij Etienne de eer voor zijn geduld en het opzetten van zijn blokken.

* Game respecteert spel – de kinderen bij GT spelen hard voor hun coaches. Ze gaan achter mensen aan en Jordan McFadden zal zijn handen vol hebben aan Tech defensive end Jordan Domineck. Hij herhaalde toen dat de OL goed speelt en een uitdaging zal hebben. Tech is lang en speelt goed en heeft ervaring aan de achterkant. Hij kijkt uit naar de uitdaging van ‘show and go’ om ‘s middags op te staan ​​en te spelen.

*Jackson Carman doet zijn werk en maakt met zijn inspanning spectaculaire toneelstukken. Maar omdat hij zo getalenteerd is, kan hij wegkomen van zijn techniek en wil hij mensen stampen. Dat brengt hem in een slechte lichaamshouding.

* Kritisch om jonge jongens leuk te vinden Walker parken en DJ Uiagalelei daarbuiten in spelsituaties, zodat ze betrokken en klaar blijven. Ze kunnen elk moment worden opgeroepen vanwege een blessure of COVID. Ik wou dat ze niet de hoge klik hadden op degene die naar DJ draait, want er was een brede ontvanger open in het veld en het zou een touchdown zijn geweest.

DB Jalyn Phillips* Vindt het heerlijk om op hetzelfde moment op het veld te zijn als teamgenoot Andrew Booth van de middelbare school. Ze ontmoetten elkaar toen ze in de 8e klas zaten, en ze zijn als broers. Ze praten de hele tijd over hoe ze niet kunnen geloven dat ze op dit podium spelen.

Hij wist altijd dat Booth dat soort dingen kon doen. Soms heeft hij flashbacks naar de middelbare school of oefent hij wanneer Booth een of ander fantastisch stuk speelde.

* Clemson toonde altijd liefde tijdens het rekruteringsproces en dat is wat hen onderscheidde.

* Het voelt alsof er een zeer mooie toekomst is voor alle jonge en getalenteerde spelers in de middelbare school. Hij heeft het gevoel dat ze een kans hebben om een ​​heel speciale groep te zijn.

S Lannden Zanders

* Veel trots na het optreden tegen Miami en nadat mensen vragen hadden over hoe ze zouden presteren.

* Op dit moment is de middelbare school jong, maar ze maken nog steeds toneelstukken. Ze presteren en nemen het elke week door en zijn enthousiast over wat ze doen.

* Opgegroeid met trekken voor de Steelers en veiligheid Troy Polamalu, dus houdt van de vergelijkingen. Hij begon echter zijn haar te laten groeien omdat zijn grootmoeder kanker had en hij doneerde aan Locks of Love (het verhaal komt daarover, en later de mac and cheese van zijn grootmoeder).

DC Brent Venables

* Georgia Tech is enorm verbeterd met hun brede ontvangers, running backs en quarterback Jeff Sims. Hun ontvangers ‘bevinden zich op een andere planeet dan een jaar geleden’.

* De Yellow Jackets hadden de wedstrijden tegen Syracuse en UCF kunnen winnen, zo niet voor de omzet.

* Tevreden over Lannden Zanders. Zoals veel jonge jongens, zijn er dingen die soms moeten worden opgeruimd, maar hij houdt van zijn houding en hoe hij reageerde.


* Toen de coaches erachter kwamen dat Miami op de planning stond, lieten ze medewerkers kijken naar Houston en D’Eriq King. Ze keken naar veel mensen en deden wat achtergrondwerk voor het geval ze Miami verderop zouden spelen, maar toen werden ze toegevoegd aan het nieuwe schema.

De technische staf was een beetje bekend met de aanvallende coördinator Rhett Lashlee van Miami, omdat hij bij Gus Malzahn in Auburn was en een aantal luchtaanvallen had die Mike Leach laat zien.

*Xavier Thomas zag zijn eerste kiekjes van het seizoen op zaterdag en Venables zei dat Thomas bijna weer op volle sterkte is.

* Clemson-ontvanger Joseph Ngata is groot, sterk, lang en kan alles vangen binnen ‘een landmijl’. Hij houdt ervan om te blokkeren. Hij heeft een geweldige instelling en kan het allemaal. Hij krabt gewoon aan de oppervlakte over wat hij kan doen.

Afdrukken
Trefwoorden:
Davis Allen, Travis Etienne, Jordan McFadden, Jackson Carman, Walker Parks, DJ Uiagalelei, Jalyn Phillips, Lannden Zanders, Xavier Thomas, Joseph Ngata, Brent Venables, Tony Elliott

Speeltijd Clemson-Syracuse, tv-netwerkopties aangekondigd
Speeltijd Clemson-Syracuse, tv-netwerkopties aangekondigd
Voormalig Clemson DT verwacht de rest van het seizoen te missen met een blessure
Voormalig Clemson DT verwacht de rest van het seizoen te missen met een blessure
Kirk Herbstreit geeft zijn zes beste klasseringen vrij
Kirk Herbstreit geeft zijn zes beste klasseringen vrijREAD  Miami-Dade County Covid-19 ventilator gebruikt 129% meer
More from Madison Garrett
Paralympics GB heeft een recordaantal wiskunde op de Spelen van Tokio | Paralympische Spelen
Team uit Groot-Brittannië gaat strijden in Tokio Paralympische Spelen Dit werd bevestigd,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *