Een late rally is niet genoeg voor D-backs om nu op 8 games een breaking streak te halen

Arizona Diamondbacks startende werper Robbie Ray wordt uit de wedstrijd getrokken door manager Torey Lovullo, links, tijdens de vijfde inning van een honkbalwedstrijd tegen de Colorado Rockies, woensdag 26 augustus 2020 in Phoenix. (AP Foto / Matt York)

PHOENIX – Honkbal kan soms een wreed spel zijn. Het is de laatste tijd zo gevoeld voor de Arizona Diamondbacks.

Woensdagavond was geen uitzondering.

Voor de tweede avond op rij kwam Arizona laat tot een rally. En voor de tweede avond op rij eindigde het duel met de honken vol met D-backs en Nick Ahmed drie slag. De Rockies wonnen dinsdag met een finale van 5-4. Vanavond was het 8-7.

“Ik wil niet rusten op het feit dat we laat goed honkbal spelen,” legde Torey Lovullo uit. ‘We moeten een manier vinden om dat ding eerder in de versnelling te brengen en erop uit te gaan en honkbal te gaan spelen in een Arizona Diamondback-merk. We gaan er komen. We moeten een manier vinden om erop uit te gaan en zaken te doen en honkbalwedstrijden te verwachten. “

Het verlies is de achtste op rij van de Diamondbacks, en deze kan zijn samengevallen met de laatste wedstrijd van Robbie Ray in een Arizona-uniform. Hij zal geen nieuwe start maken vóór de handelsdeadline van Major League Baseball op maandag, en hij is misschien wel de meest waarschijnlijke naam op de selectie die wordt gedeeld.

Als dit de laatste wedstrijd van Ray was, ging hij tenminste uit in vintage Robbie Ray-mode.

De raadselachtige linkervleugel kwam tot acht strikeouts terwijl hij slechts twee runs toestond, waardoor zijn ERA voor het seizoen werd verlaagd. Dat is het goede nieuws. Maar het slechte nieuws is dat hij zes jongens vier wijd gooide en het maar vier innings duurde. En dat ERA? Het staat nog steeds op 7,84 voor het hele jaar.

READ  Donald Trump zal vandaag een 'zeer belangrijk' persoon vergeven. Raad eens wie het zal zijn

Hij gooide ook 99 worpen, waardoor hij in negen innings op een tempo van 223 worpen kwam. Niet ideaal.

‘Ik voelde me alsof het commando veel beter was, in de tweede inning,’ merkte Ray op. “Maar over het algemeen kwam die eerste inning net terug om me te bijten met zoveel worpen.”

Ray was echter niet de reden dat de D-backs deze verloren. Althans niet rechtstreeks. Een belaste bullpen gaf zes looppas over aan Colorado over vijf innings, waardoor Arizona in een 8-1 hole rubriek in de tweede helft van de achtste kwam. En nogmaals, de vleermuizen verdwenen voor grote delen van de avond.

Ze kwamen in ieder geval laat tot leven, te beginnen in de achtste. Starling Marte sloeg een drievoudig punt binnen en Christian Walker sloeg een tweehonkslag naar huis om de achterstand terug te brengen naar 8-3.

Nog eens twee runs kwamen thuis in de negende, voordat Walker op de plaat stapte met twee uit en de honken vol. Terwijl hij zijn recente hete streak voortzette, scheurde hij er een van de linker veldmuur en miste een walk-off grand slam met minder dan een voet.

‘Je voelde het momentum toenemen,’ zei Walker. “Zelfs de laatste paar keer in de line-up voorafgaand aan dat punt, voelde ik dat de bij-knuppels echt solide waren van ieders kant. We waren net het stokje aan het doorgeven en brachten het naar de volgende man. Stel onszelf in een positie om een ​​geweldige comeback te maken en een geweldige rally te hebben, helaas was het vanavond een beetje kort. “

READ  De uitbreiding van Pokemon Sword And Shield's Crown Tundra voegt een heel handig nieuw item toe

Walker’s honkslag bracht de stand op 8-7, maar Ahmed nam een ​​derde slagbeurt die misschien een beetje buiten was om het duel te beëindigen.

Met het verlies staan ​​de Diamondbacks nu 13-19 op het jaar. Dat plaatst ze op de laatste plaats in NL West, en algemeen manager Mike Hazen heeft een aantal moeilijke beslissingen te nemen.

Aan de ene kant begon zijn team dit seizoen met hoge verwachtingen, en ze zitten nog steeds slechts twee en een halve wedstrijd achter een playoff-plek vanwege het postseason-format van 16 teams dit jaar. Willen ze echt verkoper zijn op de deadline als ze zo dichtbij zijn?

Aan de andere kant hebben ze er acht op rij verloren. Erger nog, ze zien er gewoon niet goed uit. Het is moeilijk voor te stellen dat ze kopers zijn. Ze hadden voorafgaand aan vanavond 12 punten gescoord ten opzichte van hun voorgaande zeven wedstrijden. En zelfs in deze hadden ze slechts één punt op drie hits gedurende de eerste zeven innings. Ze hebben sinds 18 augustus nog steeds geen multi-run homerun gehaald en ze zien er in elk opzicht uit als het deel van een team dat wanhopig op zoek is naar iets positiefs om op voort te bouwen.

Een walk-off Walker grand slam zou het gelukt zijn.

BASISHITS

-Riley Smith maakte zijn Major League-debuut in de achtste, maar niet onder de gemakkelijkste omstandigheden. Hij stapte de heuvel op met lopers op het eerste en tweede honk en nul uit en wist Trevor Story uit te schakelen. Nolan Arenado sloeg daarna echter een honkslag in ondiepe linkerzijde, en toen sloeg Charlie Blackmon een grand slam die op dit moment nog steeds in een baan rond Queen Creek is.

READ  PlayStation-fans teleurgesteld nadat een nieuwe PS4-game werd geannuleerd

-De Diamondbacks proberen donderdag een sweep van vier wedstrijden te vermijden wanneer Zac Gallen de heuvel beklom. De eerste pitch is om 15.10 uur.

More from Madison Garrett

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *