Kun je Apex Legends Mobile op pc spelen met een emulator?

Apex Legends Mobiel Net uitgebracht, het is een van de belangrijkste apps in de Google Play Store en Apple App Store. Sommige mensen willen hun gebruik echter om verschillende redenen niet beperken tot hun Android- of iPhone-apparaten. We zullen dus onderzoeken of u Apex Mobile op pc kunt uitvoeren met behulp van een emulator en of het in strijd is met onze servicevoorwaarden om dit te doen.

Kun je Apex Mobile op pc spelen?

Je kunt Apex Legends Mobile op pc spelen, maar het is niet zo eenvoudig als het installeren en spelen van het spel. Omdat de game is ontworpen voor Android en iOS (die de ARM-helpset gebruiken), kun je deze niet lokaal op Windows installeren. In plaats daarvan moet u een Android-emulator gebruiken om de instructies te interpreteren in een vorm die uw computer kan begrijpen.

Hoewel er emulators van derden zijn die u kunt installeren om Android-games op pc te spelen, hoeft u zich echter geen zorgen te maken voor Apex Legends Mobile. Tencent is een van de weinige studio’s die een first-party oplossing biedt om specifieke mobiele titels op pc af te spelen.

Om te beginnen, moet je downloaden GameLoop, de officiële Android-emulator voor Tencent, en installeer deze zoals elke andere software. Voeg na installatie Apex Mobile toe via het startscherm en het wordt automatisch gedownload. Zodra de download is voltooid, kun je de game starten. Aanraakbedieningen worden automatisch toegewezen aan een muis en toetsenbord of gamepad. Je bent dus meteen klaar om mee te doen aan een game.

READ  Dit is wat er in oktober naar Game Pass PC komt

Denk echter niet dat je andere spelers als vliegen zult laten vallen omdat je op de computer speelt. De game leert dat je een emulator gebruikt en dat je alleen gaat spelen met andere spelers die hetzelfde doen. Dit is het geval met alle titels die door GameLoop worden ondersteund, waaronder Call of Duty Mobile, PUBG Mobile, Arena of Balor, Freefire en League of Legends Wild Rift.

Written By
More from Max Mcgee
Apex Legends ‘Pathfinder verblindt zichzelf niet langer als hij worstelt
13 oktober 2020 Respawn heeft een oplossing uitgebracht om het probleem op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *