Laatste nieuws van over de hele wereld

Coronavirus live updates van over de hele wereld
Gouverneur Greg Abbott spreekt met de media tijdens een bezoek aan een Texas Division of Emergency Management Warehouse in San Antonio, Texas, op dinsdag 4 augustus. Eric Gay / AP

Stacey Nagy, een vrouw uit Texas die haar man David verloor aan het coronavirus, riep in zijn overlijdensbericht de president en de gouverneur van de staat, Greg Abbott, zonder twijfel uit.

‘Familieleden zijn van mening dat de dood van David onnodig was’, stond in het overlijdensbericht. ‘Ze wijten zijn dood en de dood van alle andere onschuldige mensen aan Trump, Abbott en alle andere politici die deze pandemie niet serieus namen en zich meer zorgen maakten over hun populariteit en stemmen dan over levens.’

Nagy vertelde dinsdagavond aan CNN dat ze aanvankelijk hoopte dat het overlijdensbericht van haar man in hun plaatselijke krant leden van haar gemeenschap ertoe zou kunnen aanzetten de ernst van de pandemie te respecteren, en was verrast toen haar woorden zich over het hele land online verspreidden.

‘Ik plaatste het in de kleine krant van mijn stadje en hoopte dat een paar bewoners het zouden lezen en maskers zouden gaan dragen, en ik had geen idee dat het zo zou zijn gelopen’, zei ze.

‘Ik had het gevoel dat als de dingen vanaf het begin goed waren afgehandeld, we niet zouden zijn waar we nu zijn’, voegde ze eraan toe. ‘En het is frustrerend als je weet dat er iemand is gestorven die niet hoefde te sterven, of in ieder geval niet ’t hoeft niet te sterven zoals ze stierven, en in de tijd dat ze dat deden. Nadat dit allemaal was gebeurd, was ik zo boos en ik had gewoon de behoefte om mezelf te uiten en de schuld te geven waar de schuld hoort. ‘

Liefhebbende echtgenoot: Nagy vertelde CNN hoe haar man leefde, naast de manier waarop hij stierf.

READ  Dit Geralt-standbeeld van $ 250 is zeker een look

‘Dave was een personage, hij was een lollig persoon en hij hield zielsveel van zijn familie’, zei Nagy. ‘Weet je, ik zou in de keuken kunnen zijn om af te wassen bij de gootsteen en hij zou naar boven komen en mijn nek kussen, me koude rillingen in mijn nek geven, en hij was de liefde van mijn leven, en ik hou van hem. Hij maakte deel uit van mij en ik voel me verloren zonder hem. ‘

Written By
More from Aubrey Mason
Er is een paasei gevonden dat bijna 20 jaar oud is
foto: klep / versnellingsbak علبة Aan het einde van Halfwaardetijd: verval Er...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *