Laden in Améli, “In uitvoering”, Wat ben je aan het doen?

Vaccinatie certificaat. Iedereen die in Frankrijk tegen Covid-19 is ingeënt, ontvangt op 9 juni een vaccinatiebewijs dat als bewijs van hun huidige gezondheidskaart zal dienen. Het papieren certificaat kan worden opgeslagen via QR-code in de TousAntiCovid-app. Het is ook mogelijk om het te downloaden via Teleservice Ameli.fr.

[Mise à jour mercredi 2 juin à 12h15] De Gezondheidspas Het treedt in werking op 9 juni in Frankrijk. Aan het einde van elke injectie van een dosis van het Covid-19-vaccin ontvangt de gevaccineerde persoon twee documenten: het vaccinatieoverzicht envaccinatiebewijs Mate. Samenvatting vaccinatie Het is een document dat de gevaccineerde persoon niet bezit en geen onafhankelijke toegang heeft, in tegenstelling tot een goedgekeurd vaccinatiecertificaat. Deze samenvatting bevat het batchnummer van het geïnjecteerde vaccin (informatie die niet voorkomt in de certificaatcodes). Certificaat zij kan zijn Digitaal geïntegreerd via QR-code Enquête In Tous AntiCovid-Carnet. Het vormt een van de drie examens om te slagen voor gezondheid met de RT-PCR- of antigeentest en het certificaat van herstel van Covid-19. U kunt een vaccinatiebewijs (of de andere twee documenten) aanvragen tijdens vergaderingen op het nationale grondgebied of steek de grens over. Vanaf 27 mei kan dat geupload door telefoondienst Gemaakt door ziektekostenverzekering. Ziektekostenverzekering in de telefoondienst biedt de mogelijkheid om: Upload vaccinatiecertificaten gecertificeerd volgens Europese normen en tweetalig Frans-Engels, Vanaf 21 juni. Hoe kan ik het downloaden? Hoe ziet het eruit? informatie.

Definitie: Wat is een Covid-vaccinatiebewijs?

Het vaccinatiebewijs is een officieel certificaat van het Franse Ministerie van Vaccinatie tegen COVID-19. Dit papieren certificaat wordt direct na de vaccinatie afgegeven. Het kan worden opgeslagen in de TousAntiCovidCarnet-app in digitaal formaat door de QR-code te gebruiken In geval van reizen of vergaderingen in Frankrijk. De meeste landen hebben bij binnenkomst op hun grondgebied documenten nodig die wijzen op een recente negatieve test (vaak RT-PCR), een terugroeptest of een vaccinatiebewijs dat al is gevaccineerd. Het doel is om het risico op overdracht van het virus (en ( Variabelen) tussen landen en tijdens transit, waardoor internationale reizen kunnen worden hervat.

READ  Roblox, een enorm tween-gamingplatform, wordt openbaar

Sinds 3 mei 2021 krijgt iedereen die is ingeënt tegen Covid-19 handmatig, na te zijn geïnjecteerd, een vaccinatiebewijs overhandigd dat een “certificaat” wordt genoemd. in papieren vorm, door een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die bevoegd is om te vaccineren. Dit vaccinatiecertificaat is geproduceerd door de Covid Vaccine-telefoondienst die op 4 januari 2021 door de ziektekostenverzekering is gelanceerd, waardoor de gezondheidswerker het vaccinoverzicht al kan downloaden voor levering aan de patiënt.

De patiënt kan het goedgekeurde vaccinatiebewijs downloaden via een: Een specifieke telefoondienst ingesteld door de zorgverzekering waarmee u zich kunt identificeren FrankrijkConnect.

Na elke injectie van een dosis van het vaccin is een nieuwe kopie van het certificaat beschikbaar.

Mensen die geen digitale gadgets kennen of niet toegankelijk Vraag de professional om hun papieren certificaat of middenin Wie ze heeft ingeënt of, als dat niet lukt, krijgt u het van uw arts of andere gezondheidswerker.

Als u vóór maandag 3 mei bent ingeënt, U kunt uw attest rechtstreeks verkrijgen via de Telefoondienst Zorgverzekeringen.

Het vaccinatiebewijs kan worden gedownload via een service op afstand geconfigureerd door de ziekteverzekering op elk type randapparaat: computer, tablet of smartphone. Deze service maakt het gemakkelijk om na elke injectie in Frankrijk een vaccinatiebewijs tegen Covid-19 te verkrijgen. Het is bedoeld voor begunstigden van de Franse ziektekostenverzekering. is van jou Leer jezelf kennen met FranceConnect, U hebt toegangscodes nodig voor uw Ameli-account, uw msa-account, uw belastingdistrict…

 • Volgen https://attestation-vaccin.ameli.fr/
 • Stel uzelf voor met France Connect: Kies het persoonlijke account waarmee u verbinding wilt maken: Ameli-ziektekostenverzekeringsaccount, de persoonlijke ruimte van Mutualité sociale agricole (MSA), het privégedeelte impots.gouv.fr of een andere service die FranceConnect-authenticatie biedt.
 • Klik op de knop “Doorgaan met vaccincertificaat – medische verzekering” om het in pdf-formaat te downloaden.
 • U kunt het certificaat vervolgens opslaan op uw smartphone, computer of tablet en het vervolgens afdrukken of een foto maken als u het naar een computer heeft gedownload en er geen printer voor heeft. Na elke injectie van een dosis van het vaccin is een nieuwe kopie van het certificaat beschikbaar.
READ  Game Day Guide: Boise State Broncos vs. UNLV Rebels

De ziektekostenverzekering in de telefoondienst maakt het vanaf 21 juni mogelijk om conform de Europese regelgeving goedgekeurde vaccinatiecertificaten in het Frans en Engels te downloaden.

Voorbeeld: Hoe ziet een papieren certificaat eruit?

Op het vaccinatiebewijs staan ​​de volgende gegevens:

 • identificatie van de persoon die is ingeënt;
 • de naam van het laatste injectievaccin;
 • Datum van laatste injectie en vaccinatiestatus.

Dit gecertificeerde vaccinatiecertificaat bevat ook twee zichtbare elektronische zegels. :

 • Een Datamatrix (een soort QR-code) certificeert het document via de 2D-DOC-standaard, die de Franse overheid gebruikt om haar documenten te certificeren,
 • QR code Sta de gebruiker toe die zijn digitale certificaat wil opslaan in de TousAntiCovid-kaartfunctionaliteit (te vinden in de TousAntiCovid-tracking-app). “Dit maakt het mogelijkU beschikt over een unieke en officiële aantekening van de test- en vaccinatiecertificaten, die zullen worden erkend door de relevante regering en autoriteiten, en secundair door EU-landen en het buitenland bij het overschrijden van grenzen” Dat meldt de zorgverzekeraar in een persbericht.
© Alle AntiCovid-Carnet

Het vaccinatiebewijs kan worden gedownload en opgeslagen in de TousAntiCovid-Carnet app.

 • Download de TousAntiCovid app gratis op App Winkel of Google Play Store.
 • Scroll op de eerste pagina van de app naar beneden en tik op “Mijn boek”.
 • Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op “QR-code scannen”.
 • Scan de QR-code rechts van het papieren certificaat.
 • Als u hulp nodig heeft bij het importeren van uw certificaat, kunt u de hotline bellen op 0800 08 71 48 (7 dagen per week van 9.00 tot 20.00 uur).

Als u eerder Covid heeft gehad, heeft u maar één dosis van het vaccin nodig. Op dit moment levert dit problemen op voor Ameli’s telefoondienst om haar certificaat te downloaden. In feite geeft de telefoondienst van deze mensen aan dat de vaccinatie “in gang” is. op je websiteZorgverzekering maakt het duidelijk De persoon wiens vaccinatiebewijs het “huidige vaccinatieschema” toont Nadat u Covid-19 heeft opgelopen en uw eerste dosis heeft gekregen, kunt u: Ga naar een gezondheidsprofessional (arts, apotheker, verloskundige, verpleegkundige) die toegang hebben tot de telefoondienst Covid Vaccines. zou moeten Breng een positief RT-PCR-testresultaat mee (tussen 3 en 6 maanden). De zorgprofessional kan dan in het Covid Vaccin aangeven dat de vaccinatiecyclus van een persoon is afgelopen, en vervolgens het bijgewerkte certificaat aanpassen.

Lesdata
 • 19 april – Start de TousAntiCovid-kaart in de TousAntiCovid-app
 • 19 april – Bekijk positieve en negatieve testcertificaten: de onderzochte patiënt ontvangt een sms om verbinding te maken met het SI-DEP-portaal en zijn certificaat op te halen voor import in de TousAntiCovid-kaart
 • 29 april – Vaccinatiecertificaten bekijken: de patiënt kan het vaccinatiecertificaat na het vaccinatieproces ophalen om het in de TousAntiCovid-kaart te importeren
 • 16 mei – Directe patiënttoegang tot het SI-DEP-portaal om hun testresultaten op te halen. De tweede week van mei – directe telefonische toegang van de patiënt tot de medische verzekeringsdienst om hun vaccinatiecertificaten te ontvangen.
 • 27 mei: Een online service waarmee u uw vaccinatiecertificaat kunt downloaden op Ameli.fr

Middelen:

Persbericht. Geef goedgekeurde vaccinatiecertificaten vrij. ziektekostenverzekering. 3 mei 2021

Testcertificaten en vaccinatiecertificaten om reizen binnen de Europese Unie te garanderen. Ministerie van Gezondheid. 19 april 2021.

Written By
More from Eda Greene

Speldaggids: Boise State Broncos vs Hawai’i Rainbow Warriors

De Warriors zullen uitkijken naar terugverdientijd na twee verliezen tegen Broncos vorig...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *