3 sleutels: Golden Knights at Avalanche, game 2 van de tweede ronde

Nr. 2 Gouden Ridders in Nr. 1 Lawine

22.00 uur ET NBCSN, CBC, SN, TVAS

Colorado bovenaan Best of 7-serie, 1-0

De Colorado Avalanche zal proberen dominant te blijven wanneer ze woensdag gastheer zijn van de Vegas Golden Knights in Game Two van de tweede ronde van de Stanley Cup in Paul Arena.

Na het winnen van de Presidents Cup door als eerste te eindigen in de NHL in de reguliere competitie, sloeg een lawine in de eerste ronde over de St. Louis Blues en won de eerste wedstrijd tegen de Golden Knights.

Elke overwinning kwam met ten minste drie goals; Colorado versloeg zijn tegenstanders met 27-8, waaronder 7-1 in de eerste wedstrijd van de serie, en is het eerste team dat de play-offs opent met vijf opeenvolgende overwinningen met minstens drie doelpunten sinds de New York Rangers in 1994 opende met zes opeenvolgende overwinningen .

Avalanche zou de derde Presidents Cup-winnaar kunnen worden die de play-offs opent met ten minste zes overwinningen sinds de beker voor het eerst werd uitgereikt in 1985-86. Hij voegt zich bij de Rangers, die in 1994 opende met zeven opeenvolgende overwinningen, en de Dallas Stars, die opende met zes overwinningen. op een rij in 1999.

Ze zouden het Avalanche/Quebec Nordic-record kunnen evenaren voor een winning streak op elk moment in de play-offs. Colorado heeft eerder vijf keer op rij gewonnen, in 1996 en 1999, maar heeft nog nooit zes keer op rij gewonnen sinds de franchise in 1995 naar Denver verhuisde. Nordic won zes keer op rij in 1987.

Colorado leidde met 14-1 in hun best of 7-serie na een 2-0 voorsprong sinds de verhuizing.

READ  De volgende San Jose Sharks-Vegas Golden Knights-game is misschien vurig

“Je wilt je spel spelen en meteen onze identiteit spelen”, zei Lawine-coach Jared Bednar. “De laatste wedstrijd, dat betekende schaatsen, een meedogenloze puckachtervolging. Het zou hier vanavond hetzelfde moeten zijn, want we weten dat we hun beste match gaan krijgen.”

Hier zijn 3 sleutels tot het spel 2:

1. Fris fluorescerend

doelman Marc André Fleury Naar verwachting starten voor Golden Knights na back-up بعد Robin Liner in spel 1.

Fleury ging 26-10-0 met 1,98 goals-to-gemiddelde, 0,928 besparingen en zes afsluitingen in 36 wedstrijden tijdens het reguliere seizoen, waaronder een 4-3-0 met 2,14 GAA, 0,932 besparingen en twee afsluitingen. In zeven wedstrijden tegen Colorado. Hij werd dinsdag in de Vezina Cup-finale uitgeroepen tot beste keeper van de NHL, samen met… Philip Grubauer van lawine en Andrei Vasilevsky Van Tampa Bay Lightning.

De 36-jarige ging 4-3 met 1,71 GAA, 0,931 besparingen en een sluiting in de eerste ronde. Werkdruk en ploegendienst waren de twee belangrijkste redenen waarom Vegas in de eerste game naar Liner ging. Fleury heeft sinds vrijdag niet meer gespeeld.

“Hij is verfrissend”, zei Golden Knights-coach Peter Debor.

2. Colorado’s topspelers

Top van de lawinelijn Gabriel Landskogsk (2 doelpunten, 1 pass), Nathan McKinnon (twee goals, één pass) en Miko Rantanen (Eén doelpunt, één pass) Het scorebord lichtte op in wedstrijd 1. Net als hun beste verdediging, Cal Makar (Eén doelpunt, drie assists).

Hoewel hij vijf wedstrijden heeft gespeeld, leidt McKinnon de NHL in play-offdoelen (acht) en staat hij gelijk voor de leiding op punten (12) met Lightning naar voren Nikita Kucherov. Landeskog scoorde 11 punten (vier goals en zeven assists). Rantanen scoorde negen punten (twee goals en zeven assists). Makar scoorde zeven punten (twee goals en vijf assists).

READ  Favoriete hoes voor het grotere titelspel

Waarom produceerden de beste spelers van Colorado in de play-offs terwijl andere aanvallende sterren zich opstapelden?

Nou ja, waarschijnlijk omdat het er zeven zijn, zei Debor lachend. “Dat heeft er misschien iets mee te maken. Weet je, je sluit niet een of twee jongens op. Ze zitten letterlijk diep in de elite aanvallende line-up als je een aantal van hun verdedigende jongens begint op te nemen. Er is veel te doen met.”

3. Thuiscomfort

Lawine 3-0 thuis in de play-offs. Ze dateren uit het reguliere seizoen en wonnen 12 opeenvolgende wedstrijden in de Paul Arena en waren 19-0-1 in hun laatste 20 wedstrijden daar.

Ze gingen thuis 22-4-2 tijdens het reguliere seizoen en stonden gelijk met de Pittsburgh Penguins voor de meeste overwinningen (22) en punten (46) op eigen bodem in de NHL. De interne score van 0,821 was de hoogste sinds de franchise uit Quebec verhuisde.

De Golden Knights staan ​​met 2-2 op de weg in de play-offs nadat ze tijdens de reguliere competitie met 19-9-0 zijn uitgeschakeld vanuit huis.

De verwachte line-up van Golden Knights

Maximale prioriteitChandler StevensonMark Stone

Jonathan MarquesaultWilliam CarlsonRiley Smith

Dylan SikoraNicholas RoyAlex doek

William CarrierPatrick BrownKeegan Kolisar

Alec MartinezAlex Petranello

Nick HoldenShea Theodorus

Nicholas HaigoZack Whitecloud

Marc André Fleury

Robin Liner

gekrast: Dylan CoughlanEn de Karl DahlstromEn de Jack DugganEn de Cody GlassEn de Kaidan KurczakEn de Jerry PatiraEn de Jonas RundbergEn de Jimmy SchuldtEn de Logan Thompson

Gewond: Matthias Janmark (bovenlichaam) Betonchips (gebroken kaak), Thomas Nozick (onaangekondigd)

READ  De politie van Colorado jaagt op een man die wordt beschuldigd van het doden van huisgenoten

geschorst: Ryan Reeves

COVID-19-protocol: Brayden McNabb

Voorspelde line-up lawine

Gabriel Landskog – Nathan McKinnon – Mikko Rantanen

Brandon SaadTyson JostValery Nesushkin

Andrei BurakovskyJT ComfierJonas Donskoy

Alex NewhawkPierre Edouard BellemareSambo-strand

Devon Toze – Cal Makar

Ryan GravesSamuel Gerard

Patrick NemethConor Timmins

Philip Grubauer

Devan Dubnik

gekrast: Bowen ByramEn de Jonas JohanssonEn de Jacob MacDonaldEn de Liam O’BrienEn de Dan RenovEn de Kiefer SherwoodEn de Karl Soderbergh

Gewond: Matt Calvert (bovenlichaam) Logan O’Connor (onderlichaam)

geschorst: Nazim Qadri

COVID-19-protocol: Jason Megna

casusrapport

Janmark, spits, en Lehner, doelman, zullen de beslissing van elk van hen zijn op het moment van de wedstrijd. Janmark liep een blessure op van Graves in de tweede helft van Game One… Reeves, de spits, zal Game 1 dienen van een twee-game schorsing van de NHL Department of Player Safety wegens ruw/onsportief gedrag tegen Graves in de derde game Periode 1. …Kadri zal Game vier van de acht wedstrijden van zijn schorsing dienen door de Player Safety Department voor een onwettig onderzoek van de verdedigende aanvoerder van St. Louis Blues. Justin Falk In de derde periode van Match 2 van de eerste ronde, 19 mei. NHL-commissaris Gary Pittman handhaafde de schorsing maandag. Zijn beroep wordt vrijdag behandeld door een onafhankelijke arbiter op grond van de NHL/NHLPA CAO.

More from Madison Garrett

Na een laatste update is Echtra Games bezig met het afronden van Torchlight III

Een screenshot: Een perfecte wereld van entertainment Gisteren heeft Echtra Games de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *