Nogmaals met PG 5 PlayStation 5 Colorway – PlayStation.Blog

Het aangaan van sneakersamenwerkingen met PlayStation en Nike Basketball is de afgelopen jaren een van mijn favoriete bezigheden geweest, en ik ben deze community zo dankbaar voor mijn steun en het delen van mijn passie. Zoals velen van jullie ben ik mijn hele leven een die-hard PlayStation-fan geweest, dus het is een eer om mijn nieuwste creatieve project met mijn favoriete merken te presenteren: PG 5 PlayStation 5 colorway.


Net als de PlayStation 5-console is PG 5 mijn platform om mijn game naar een hoger niveau te tillen, dus ik kan de kans niet missen om deze twee elementen samen te brengen in deze nieuwe samenwerking met PlayStation. Nike en PlayStation-ontwerpers, waaronder Yujin Morisawa – de kunstenaar achter het ontwerp van de PS5-console – werkten nauw samen om de geest van mijn game en PS5-look tot leven te brengen in deze unieke samenwerking.

Hier is een voorproefje van wat u deze keer in design kunt verwachten:

  • Zoals bij al mijn PlayStation-samenwerkingen, hebben de schoenentabs de PG- en PlayStation-logo’s erop.
  • De schoenkleuren zijn sterk geĆÆnspireerd door het industriĆ«le ontwerp van de PS5 met verwijzingen naar de sokvoering en buitenzool.
  • Het zou geen echte PlayStation-samenwerking zijn als we de populaire PlayStation-skins niet zouden opnemen, die langs elke schoen worden gespot met hetzelfde patroon als op de DualSense draadloze controller.
READ  Alien: Isolation DLC is deze keer ook gratis
Written By
More from Aubrey Mason

Dit is waarom de PS5 niet wordt aangevuld in Sony Direct – en wanneer hij terugkomt

De standaard Sony Direct PS5-reserveringswachtrij is vandaag, deze week of in de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *