Lake kan eindelijk worden gespeeld op Xbox in Australië

Na in strijd te zijn met de Australische beoordelingsrichtlijnen die iedereen behalve de overheid zou willen veranderen, is het zoete jaren 80-avontuur over het zijn van een uitgever in jouw stad eindelijk lokaal beschikbaar op Xbox.

De game werd eerder deze maand gelanceerd, maar vanwege complicaties in sommige scènes met ‘softdrugs’, besloot het geautomatiseerde beoordelingssysteem van IARC dat meer Classificatie moet worden afgewezen.

Dat bracht Gamoius, een kleine onafhankelijke studio, op een vreemde plek. Het handmatig herzien van de beslissing zou duizenden dollars hebben gekost, en hoewel alles werkte, werd de game gelanceerd op Steam – maar niet op Xbox.

Het lijkt er echter op dat de ontwikkelaars erin zijn geslaagd om dingen uit te werken Na een gesprek met het beoordelingsbord en enkele andere ontwikkelaars. Er verschijnt een nieuw menu dat de game was R18 + .classificatie Met “high-impact drugsmisbruik”. Steam bleef blijkbaar verkopen meer Hoe dan ook, maar beoordelingen zijn belangrijk voor degenen die op consoles worden gelanceerd: Nintendo, Sony en Xbox staan ​​niet toe dat games digitaal worden verkocht aan Australiërs zonder een beoordelingsclassificatie.

Afbeelding: beoordelingsbord

De game is nu beschikbaar voor $ 29,95 Via de Microsoft StoreHoewel het een beetje goedkoper is op pc waar je het kunt krijgen Voor iets minder dan $ 25.

READ  Urban Trial Tricky Deluxe Edition dropt geweldige tricks en bikeflips voor Xbox, PlayStation en pc
Written By
More from Vanessa Hale

Red Dead Online, FIFA 21 en meer komen in mei 2021 aan op Xbox Game Pass

Xbox heeft aangekondigd dat Red Dead Online, FIFA 21, Just Cause 4:...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *