Nickelodeon’s nieuwe vechter kan in de toekomst karakterstemmen krijgen

Nickelodeon All Star Brawl Het ziet er veelbelovend uit, maar een ding dat veel fans tot nu toe is opgevallen, is het gebrek aan voice-overs voor de personages in de game. Je kunt de geluiden van vechtstoten en trappen horen, en zelfs een omroeper, maar je zult de stem van SpongeBob of de kenmerkende lijnen van andere Nickelodeon-personages niet horen.

Het goede nieuws is dat dit in een toekomstige update kan veranderen. In een gesprek met Game Informer onthulde Ludocity CEO Joel Nystrom de wens van het ontwikkelingsteam om zich eerst te concentreren op het creëren van de “best mogelijke game-ervaring” voor “core brawlers” en Nick-fans. Nu het voorbij is, zal het team de opties bekijken:

“Onze focus lag op het creëren van de best mogelijke game-ervaring voor core brawlers en Nickelodeon-fans over de hele wereld. Het is niet zo eenvoudig om te doen als je zou denken, en terwijl we doorgaan met het bouwen van de Nick All-Star Brawl-franchise, zullen we alle opties bekijken, waaronder mogelijk het toevoegen van audiocommentaar onderweg.

De CEO merkte ook op dat competitief spelen altijd deel uitmaakte van Nickelodeon’s plan met deze vechter – zelfs voordat het team een ​​uitgever vond. Wat de DLC betreft, heeft Nyström bevestigd dat de lanceringslijst van de game uit 20 karakters zal bestaan, en kort daarna zullen er nog twee karakters worden toegevoegd.

De volgende Switch-release komt deze komende maand op 5 oktober aan. Ga je het checken? Vertel het ons hieronder.

More from Madison Garrett
De ultra-gewelddadige retro-shooter Prodeus is nu beschikbaar op Steam
prodea, de hyper gewelddadige retro-FPS waar we in 2018 voor het eerst...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *