LANCOM-systemen leveren aanzienlijke prestatieverbeteringen voor Enterprise VPN en SD-WAN met gratis update

Aken – Met de nieuwste firmware-update bieden LANCOM-systemen een prestatie-upgrade voor grote SD-WAN’s en on-site VPN’s. Dankzij de update wordt de overdrachtssnelheid van de LANCOM ISG-8000 centrale gateway verhoogd tot maximaal 10 Gbps. Tegelijkertijd wordt de schakeltijd van de ene IPSec VPN-verbinding naar de andere teruggebracht tot minder dan 1 seconde met behulp van Dynamic Path Selection (DPS) of Border Gateway Protocol (BGP). LCOS 10.50 is nu gratis te downloaden.

De LANCOM ISG-8000 fungeert als centrale component in grote SD-WAN-netwerken of multi-site netwerkscenario’s met in totaal duizenden IPSec VPN-kanalen en grote datavolumes. De nu beschikbare prestatie-upgrade verdeelt gegevens over meerdere kernen (multi-core) en verhoogt zo de gecombineerde prestaties van VPN-verbindingen tot 10 Gbps. Hierdoor kunnen meer gegevens sneller worden verwerkt bij gebruik van meerdere VPN-kanalen.

Snelle failover voor maximale betrouwbaarheid
Bovendien verbetert de update de failover-tijden. Deze zijn met name van belang voor bedrijfskritische toepassingen, zoals betalingstransacties met EC-betaalterminals. Bij gebruik van Dynamic Path Selection (DPS) of Border Gateway Protocol (BGP), kunnen verbindingen nu worden doorgestuurd naar een betere lijn als de kwaliteit verloren gaat tijdens een actieve sessie. Overstappen van de ene IPSec VPN-verbinding naar de andere is ook mogelijk in minder dan 1 seconde.

Verbeteringen in IPv6 en virtuele router
Naast de prestatie-upgrade biedt LCOS 10.50 verbeterde IPv6-functies die worden ondersteund door alle LANCOM VPN-routers en SD-WAN-gateways. Deze functies omvatten 464XLAT met alleen IPv6 in mobiele netwerken, NAT met IPv6 (NPTv6) of taakverdeling met IPv6 en IPv-polling.

De update breidt de platformondersteuning voor de virtuele LANCOM vRouter-machine uit. Naast de Hyper-V-, ESXi- en Azure-hypervisorplatforms kunnen ze nu ook draaien op KVM-systemen (Kernel-based Virtual Machine).

READ  Download Spotify Music naar Apple Watch in drie stappen

LCOS 10.50-firmware is nu beschikbaar als gratis download van LANCOM-website.

Via LANCOM-systemen:
LANCOM Systems GmbH is een toonaangevende Europese fabrikant van netwerk- en beveiligingsoplossingen voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Het portfolio omvat hardware (WAN, LAN, WLAN en firewalls), virtuele netwerkcomponenten en cloudgebaseerde Software Defined Networking (SDN).

De ontwikkeling en productie van software en hardware vindt voornamelijk in Duitsland plaats, evenals hosting en netwerkbeheer. LANCOM besteedt veel aandacht aan betrouwbaarheid en veiligheid. Het bedrijf garandeert dat haar producten vrij zijn van “achterdeurtjes” en is lid van “IT Security Made in Germany”, een initiatief van het Duitse Ministerie van Economische Zaken.

LANCOM is opgericht in 2002 en heeft zijn hoofdkantoor in Würselen bij Aken. Klanten zijn onder meer kleine en middelgrote bedrijven, overheidsinstanties, stichtingen en grote bedrijven van over de hele wereld. Sinds de zomer van 2018 is het bedrijf een onafhankelijke dochteronderneming geworden binnen de in München gevestigde technologiegroep Rohde & Schwarz.

Dit artikel is een inzending en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

More from Madison Garrett

UCF lanceerde truien met een social media-thema voor de Spring Match

UCF heeft een ander uiterlijk voor de Spring Match van zaterdag. De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *