Lang wachten is voorbij! Prabhas 20 titel en eerste blik zal worden onthuld op 10 juli

Prabhas 20

Prabhas 20Twitter

Eindelijk is het lange wachten voorbij! De makers van de aankomende film van rebellenster Prabhas, die voorlopig bekend staat als Prabhas 20, maken zich op om de titel en eerste blik op 10 juli te onthullen.

De fans van Prabhas hebben reikhalzend uitgekeken naar de eerste blik van zijn twintigth film. Er zijn meer dan 10 maanden verstreken na de release van zijn laatste film Saaho en ze werden onrustig om de promo en titel te zien. UV Creations, dat de film financiert, heeft vandaag aangekondigd dat het op 10 juli om 10.00 uur de titel en het eerste uiterlijk van Prabhas 20 zal onthullen.

‘De aankondiging waar jullie allemaal op hebben gewacht’

UV Creations tweette op 8 juli: “De aankondiging waar jullie allemaal op hebben gewacht! Titel & eerste blik van # Prabhas20 zal uitkomen op 10.7.2020 om 10.00 uur #Prabhas @hegdepooja @director_radhaa @UVKrishnamRaju garu @itsBhushanKumar #Vamshi #Pramod @ PraseedhaU @UV_Creations @TSeries. “

Prabhas 20 sterren een ensemble cast van Pooja Hegde, Bhagyashree, Murli Sharma, Sachin Khedekar, Priyadarshi, Sasha Chettri, Kunaal Roy Kapur en Sathyan. Gulshan Kumar en T-Series presenteren Prabhas 20 een UV Creation Production. Geregisseerd door Radha Krishna Kumar en bewerkt door Kotagiri Venkateswara Rao.

De cinematografie voor Prabhas 20 is gemaakt door Manoj Paramahamsa en de productieontwerper voor de film is RRaveendar. Prabhas 20 wordt geproduceerd door Bhushan Kumar onder zijn banner T-Series, samen met Vamsi en Pramod van UV Creations.

READ  Met Game Boy Advance Video Series kun je naar een partner kijken

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *