Fans creëren een petitie om de naam van Longcre Theatre in NYC te hernoemen naar Nick Cordero

Fans creëren een petitie om de naam van Longcre Theatre in NYC te hernoemen naar Nick Cordero

Fans hebben heeft een petitie gelanceerd om het Longacre-theater van New York City te hernoemen ter nagedachtenis aan Broadway-ster Nick Cordero, die zondag stierf door complicaties als gevolg van coronavirus.

The Longacre, de thuisbasis van Cordero’s laatste Broadway-show ‘A Bronx Tale’, werd gebouwd in 1912 en is momenteel vernoemd naar Longacre Square – de oorspronkelijke naam voor Times Square. Het omgedoopt theater zou “The Nick Cordero Theatre” heten.

De petitie had dinsdag meer dan 26.000 handtekeningen.

“‘ A Bronx Tale, The Musical ’was de laatste Broadway-show waarin Nick Cordero speelde. Deze musical zette een record neer als de langstlopende musical in de geschiedenis van Longacre,” luidt de petitie.

“Met het overlijden van deze ongelooflijk getalenteerde en geliefde Broadway-ster, is het de perfecte herinnering voor hem en zijn familie erfenis, om te verzekeren dat zijn naam altijd in het licht zal staan ​​in de Broadway-gemeenschap.”

Cordero, die 41 was op het moment van zijn overlijden, werd in april opgenomen in het Cedar-Sinai-ziekenhuis in Los Angeles. Hij zijn rechterbeen geamputeerd, en werd het grootste deel van zijn ziekenhuisopname in een medisch geïnduceerde coma gehouden.

Een GoFundMe, dat was opgezet na de dood van Cordero om zijn vrouw, Amanda Cloots, en zijn zoontje Elvis te helpen steunen, heeft hij meer dan $ 984.630 met het oorspronkelijke doel gesteld op $ 48.000.

READ  Warriors vs Suns - Samenvatting van het spel - 28 januari 2021

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *