Langverwachte Resident Evil-replay: Verse is misschien onderweg

Resident Evil Re: Verse ligt mogelijk nog steeds op schema voor een release in 2022, hoewel ontwikkelaar Capcom er na een reeks vertragingen volledig over heeft gezwegen.

Zoals Gematsu op Twitter (hieronder) heeft gedeeld, is de Google Stadia-versie van Re: Verse – de PvP-game die oorspronkelijk naast Resident Evil: Village zou verschijnen – beoordeeld door de Europese beoordelingscommissie PEGI.

Hoewel Capcom geen releasevenster heeft bevestigd, behalve alleen “dit jaar”, geeft de game die doorgaans wordt gerangschikt aan dat er een relatief complete versie is gepresenteerd, en dus loopt het niet al te ver achter op het gebied van release.

De PlayStation 4-, Xbox One- en pc-versies werden precies een jaar eerder beoordeeld (op 7 mei), maar dat was ook de releasedatum van Resident Evil: Village, en Re: Verse moest oorspronkelijk een multiplayer-modus zijn binnen die game.

Hoewel niets officieel is bevestigd totdat Capcom het zelf aankondigt, geeft de beoordeling aan dat er in ieder geval vooruitgang is geboekt in Re: Verse.

De game werd voor het eerst aangekondigd in januari vorig jaar en werd drie maanden later teruggeschoven naar de zomer van 2021. Twee maanden na de oorspronkelijk geplande releasedatum kondigde Capcom in juli aan dat Re: Verse was uitgesteld tot 2022 “zodat het team kan blijven werken aan het leveren van een naadloze game-ervaring.”

Hoewel de ontwikkelaar heeft beloofd op een later tijdstip updates te delen, is er sinds de vertraging praktisch niets meer gezegd over Re: Verse.

Ryan Dinsdale is een freelance vertaler bij IGN ​​die zich af en toe de tweet van @thelastdinsdale herinnert. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

READ  Honoring Streets of Rage-videogame 'Kung Fury' staat op het punt om te wisselen
Written By
More from Aubrey Mason
Minecraft-updates met Cliffs and Caves Part 1, voegt geiten en koper toe
Caves & Cliffs Part 1 is vandaag uitgebracht op Maine AmbachtEn het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *