Online zoek- en puzzelpad is het eerste in zijn soort in Dokkum

Dokkum is verrijkt met nieuwe zoektochten en puzzels voor jong en oud. City Sherlocks heeft een uniek en eigentijds speur- en puzzelspel Dokkum ontwikkeld, volledig digitaal en geschikt voor alle leeftijden: Het verdwijnen van graniet en de puzzel van b† Het enige dat nodig is, is een mobiele telefoon. “Het is geen probleem om een ​​stadsgids te downloaden of af te drukken of te wachten tot deze beschikbaar is”, zegt Edwin Zigelstra, oprichter van City Sherlocks. Download de app op elk gewenst moment, klik op de track en Gaanik

Sherlocks in een notendop
Deelnemers aan het pad worden uitgedaagd om hun weg te vinden door aanwijzingen en onderweg zoekopdrachten, kennisvragen, afbeeldingstaken en/of rekenvragen op te lossen. Hiermee krijgen ze aanwijzingen om de laatste taak aan het einde van de weg op te lossen. Ondertussen ontdekken de deelnemers meer over de stad door de hoogtepunten van Duqm te onderzoeken en te ontdekken. Het is niet alleen leuk voor toeristen. “Voor degenen die al in Duqm wonen, is de weg een perfecte gelegenheid om de stad door een andere lens te bekijken.”


Het verdwijnen van graniet en de puzzel van b
Duqm is de eerste stad waarvoor het puzzelspoor werd voorzien. Op de vraag waarom City Sherlocks van alle steden in Nederland Dokkum als primeur koos, begon Edwin Zijlstra te sturen. De keuze was snel gemaakt: Duqm heeft een rijke historie, een prachtige binnenstad en de stad ligt dicht bij de kust. Het bijzondere aan hem Het verdwijnen van graniet en de puzzel van b is dat het is gemaakt met de hulp van de lokale werkgroep, waaronder Warner B. Banga en Piet de Haan. Ze zorgden ervoor dat zelfs delen van de weg in Dokkumers geschreven. De app is maandag 9 mei gelanceerd door gemeenteraadslid Fedde Breeuwsma. Na lancering stond de koffie en slagroomtaart klaar bij ’t Raedhûs.

READ  Bezorg supermarkt uitje gaat los in Drachten

City Sherlocks is te vinden in de App Store (voor iOS) en Google Play Store (voor Android). Voor meer informatie bezoek Sherlock City-website† Na de weg vanuit Dokkum worden binnenkort wegen in Eindhoven en Harlingen gelanceerd.

More from Madison Garrett
Left 4 Dead 2 krijgt een officiële update van de community
Left 4 Dead 2 is 11 jaar oud, maar Valve houdt nog...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *