Last Oasis arriveert voor Xbox One en Xbox Series X | S in Q1 2021

Overleving MMO Laatste oase vindt zijn weg naar Xbox Series X | S en Xbox One in Q1 2021.

Ontwikkelaar Donkey Crew ging naar zijn officiële Steam-pagina met de Aankondiging, in reactie op verzoeken waarmee het team was “overladen”. Op veler verzoek gaat Last Oasis nu naar het Xbox-ecosysteem in Q1 2020.

De game ondersteunt cross-play vanaf de lancering, wat betekent dat alle spelers kunnen meedoen en samen van de game kunnen genieten op zowel officiële als privéservers. Spelers kunnen muis en toetsenbord of een controller samen op gelijke grond gebruiken. Donkey Crew verklaarde dat aanvullende details onderweg zijn en dichter bij de release zullen worden verstrekt.

Last Oasis vindt spelers die een afbrokkelende wereld verkennen waar de aarde niet meer draait. Als onderdeel van de laatste menselijke overlevenden ter wereld, moeten spelers consequent werken om de zon te ontlopen, die het land in het westen volledig verbrandt. Er is maar één smal gebied op aarde dat daadwerkelijk leven kan ondersteunen.

Spelers kunnen de enorme open wereld verkennen, die oases van meer dan 100 km2 elk verbindt met duizenden oases die tegelijkertijd bestaan. Er is geen offline overvallen, veel melee-gevechten en kansen voor solospelers.

Er is nog geen specifieke datum waarvoor we de Xbox Series X | S-versie van Last Oasis kunnen verwachten, maar deze komt snel genoeg uit.

We hebben ze nog niet, maar we zullen een verhaal publiceren zodra we de Laatste Oasis-prestaties.

READ  Xbox en Samsung gaan terug in de tijd
Written By
More from Vanessa Hale

Er wordt gezegd dat de première van de Xbox E3 op zondag 13 juni zal plaatsvinden

De Xbox E3-première van dit jaar zou op zondag 13 juni plaatsvinden,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *