Last of Us HBO-videolek bevestigt grote videogamescène

de laatste van ons De HBO-tv-serie is momenteel aan het filmen en een nieuwe video van de filmopstelling heeft bevestigd dat de show een bekende plek heeft voor degenen die de eerste game hebben gespeeld. Het is duidelijk nog niet duidelijk in hoeverre het eerste seizoen van de show de game waarop het is gebaseerd zal aanpassen, maar naast de bekende personages lijkt de show ook bekende locaties te lenen.

Op Twitter deelde het The Last of Us Updates-account een video met een scène waarin Joel en Ellie te paard op een universiteit te zien zijn. Natuurlijk onthult de video zelf niet veel anders, omdat hij van ver is genomen en niet in hoge kwaliteit, maar het lijkt te bevestigen dat het universitaire hoofdstuk van de game op de een of andere manier in de show is nagemaakt.

Qua uitkomst valt de universitaire segregatie eigenlijk niet zo heel erg op. Hier gebeuren niet veel consequenties aan, maar het is verreweg een van de beste vaste stukken in het spel, en veel fans zullen het graag nog een keer zien. Er is echter een verschil tussen de show en de game met betrekking tot deze scène. In het spel gebeurt het tijdens de herfst. Zoals je kunt zien, is het eind november, terwijl de show wordt gefilmd, meer winter dan herfst.

de laatste van ons Momenteel aan het filmen. Er is geen informatie over wanneer het filmen zal eindigen, wanneer de show zal worden onthuld of wanneer deze zal worden uitgebracht. Het enige dat we weten is dat hij al enkele maanden aan het filmen is. Gabriel Luna, die Tommy Miller in de show speelt, Ze vertelde ons onlangs dat de show eerder vroeger dan later komt.

“Op dit moment is mijn primaire focus de laatste van ons. Luna zei dat hij erg opgewonden is om mijn werk daar in seizoen één af te ronden en dan gaan we een heel leuk avontuur beleven,’ zei Luna.

Voor meer berichtgeving over de aankomende show – inclusief het laatste nieuws, de laatste geruchten, lekken en alle laatste speculaties – klik Hier.

READ  De volgende console van Nintendo komt vóór 2100 uit
More from Madison Garrett
Het nieuwe Transmog-systeem van Destiny 2 heeft 25 uur nodig om een ​​enkel kostuum te maken
Destiny 2 Seizoenslanceringen zijn meestal een reden voor feest in de gemeenschap,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *