Last of Us multiplayer-ontwikkeling naar verluidt vertraagd omdat Naughty Dog zegt dat het project ‘meer tijd’ nodig heeft

In juni 2022, toen Naughty Dog eindelijk bevestigde dat The Last of Us naar pc zou komen, kondigde het ook aan dat er ook een nieuwe multiplayer-game gebaseerd op The Last of Us in ontwikkeling was. Het was oorspronkelijk bedoeld als een uitbreiding op The Last of Us 2, maar Neil Druckmann van Naughty Dog zei destijds dat het “buiten de ambitie van het team was geëvolueerd”, en daarom werd besloten om er in plaats daarvan een op zichzelf staand spel van te maken. De platforms werden destijds niet aangekondigd, hoewel we speculeerden dat de live-serve-aspecten van de game het een goede kandidaat zouden maken voor een pc-release.

Er was meer informatie beloofd voor 2023, en vandaag hebben we die gekregen, maar het is waarschijnlijk niet waar een TLOU-fan op hoopte. Naughty Dog heeft vrijdag aangekondigd dat de game nog niet klaar is om in première te gaan, en het is duidelijk dat hij er nog een tijdje niet zal zijn.

Written By
More from Max Mcgee
Je kunt binnenkort geen oudere versies van Steam-games spelen
De nieuwste bèta van Steam heeft een functie toegevoegd die gebruikers de...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *