FRONT MISSION 2: Reproductie uitgesteld tot een onbekende datum

Storm Trident is eigendom van uitgever Forever Entertainment en ontwikkelaar vertraging Frontmissie 2: remake Van de eerder geplande releasedatum van 12 juni tot een onbekende datum.

Lees hieronder het volledige bericht van Forever Entertainment.

Beste spelers,

Als premièredatum voor Frontmissie 2: remake We hebben besloten om de release van de game op de Nintendo Switch uit te stellen. Deze beslissing is niet lichtvaardig genomen, maar in samenwerking met het ontwikkelingsteam willen we ervoor zorgen dat we genoeg tijd hebben om zoveel mogelijk functies toe te voegen, terwijl we de juiste implementatie en tests volgen, om aan uw verwachtingen te voldoen in de moderne remake.

We begrijpen de anticipatie rondom Frontmissie 2: remake en de opwinding die het tijdens zijn ontwikkeling toonde. U kunt er zeker van zijn dat we ons volledig inzetten om u een nieuwe, gepolijste en getrouwe versie van uw geliefde franchise te brengen.

Hoewel we momenteel geen exacte herziene premièredatum kunnen geven, verzekeren we je dat we onvermoeibaar werken om het project zo snel mogelijk af te ronden, met als doel de game in het derde kwartaal van dit jaar uit te brengen.

Blijf op de hoogte van al het ontwikkelingsnieuws door onze kanalen te volgen, inclusief onze socialemediaprofielen en Discord-server.

Bedankt voor uw begrip en voortdurende steun.

READ  5 goede achterwaarts compatibele games voor de Xbox Series X
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *