Later deze week begint de derde uitzending van geen helden meer

Een aankomende release die meer aandacht zou kunnen krijgen, is The Next Journey Into a Realm Geen helden meer​ Ja, we hebben het over de introductie van de derde hoofdlijn Geen helden meer III – Travis Touchdown-kampioenschap.

Deze keer zal hij naar de top van de Galactic Superhero Rankings moeten klimmen om een ​​einde te maken aan de kwaadaardige FU Prince en tien buitenaardse huurmoordenaars die de planeet willen overnemen.

Als je meer wilt weten over Suda51’s derde grote inzending in de NMH-serie, zullen Grasshopper Manufacture en Marvelous later deze week, op 8 april, 9:00 JST, een speciale “No More Broadcasting 5.1 GHm” uitzenden. Het wordt live uitgezonden YouTube En een platform voor sociale media Twitter​ Ook wordt er teruggekeken op de geschiedenis van de No More Heroes-serie.

De uitzending zal MC Mafia Kajita bevatten, met in de hoofdrol Shishiro Botan (van YouTube’s virtuele groep Hololive) als gast, en gamedirecteur Goichi “Suda51” Suda zal verschijnen.

Uitzenden NMHIII

Travis zal op 27 augustus van dit jaar “aangeraakt” worden in zijn nieuwste game, exclusief voor de Nintendo Switch.

Als er spannende informatie wordt gedeeld tijdens de uitzending van No More Heroes III, zullen we je hiervan op de hoogte stellen. Opgewonden voor het volgende hoofdstuk van de NMH-serie? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Totale terugtrekking voor herstel van vrede, eens beide kanten
More from Madison Garrett

Fortnite-maker klaagt Google aan in Australië

de nieuwe Australische rechtszaak Hieruit volgt soortgelijke rechtszaken die Epic Games heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *