Leden van het Star Wars Battlefront II-team werken aan een geheim project

Star Wars Battlefront II Het werd officieel aangekondigd als “compleet” na 25 gratis inhoudsupdates in april, maar zijn erfenis zal worden voortgezet, aangezien verschillende castleden van de game-campagne aan een nieuw project lijken te werken.

Dit werd ontdekt door fans van Star Wars Battlefront Potatoslayer2 op Reddit, Die aangaf dat Janina Gavankar (Iden Versio), Anthony Skordi (Admiral Garrick Versio) en TJ Ramini (Del Meeko) allemaal in november 2020 in Los Angeles waren, terwijl Ramini en Skordi later bevestigden dat ze samen aan iets geheims werken.

Janina Gavankar, die de hoofdpersoon van Iden Versio speelde in Battlefront II, plaatste in november meerdere foto’s van de motion capture-pakken, waaronder een met het onderschrift:Dit is een van de meest verbazingwekkende weken van mijn levenHoewel ze niet zo ver is gegaan om te bevestigen of ze ook met Ramini en Skordi werkt.

Dit alles leidde natuurlijk tot speculatie dat Star Wars Battlefront III misschien in de pijplijn zit, maar anderen lieten doorschemeren dat het iets zou kunnen zijn. Star Wars-squadronsOf misschien heeft het helemaal niets met games te maken.

Wil je Star Wars Battlefront 3 zien? Geef ons uw mening in de opmerkingen hieronder.

READ  Top nieuwe releases van videogames op Switch, PS4, Xbox One en pc deze maand - oktober 2020
Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *