Left 4 Dead Wiki verontreinigd om de vijfde overlevende toe te voegen, nu Canon, dat zijn de regels

Een illustratie van een artikel met de titel iLeft 4 Dead / i Wiki verontreinigd om de vijfde overlevende toe te voegen, nu Canon, dit zijn de regels

afbeelding​ Left 4 wiki is dood

Oorspronkelijk verliet 4 dodenEr waren vier overlevenden: Francis, Bill, Louis en Zoe. Iedereen die de gamewiki leest, zal echter denken dat er een vijfde castlid is: Paars Francis

Zoals sommige kuilen uit Sluit een tweet in Terug in het weekend logde gebruiker Lucythorkelson op 12 februari in op de wiki en ging naar de stad, creëerde het personage (compleet met zijn cv) en deed toen de moeite om de rest van de pagina’s te doorzoeken en onofficiële vermeldingen over hem te laten vallen naast andere overlevenden om het te laten lijken alsof het er altijd was.

In de lift vraagt ​​Zoe Purple aan Francis of hij van monsterfilms houdt, die volgens Purple Francis niet goed zijn. Toen Zoë dit hoorde, mompelde ze in zichzelf en keek boos weg. Toen Zoe stierf, voelde Purple Francis zich minder verdrietig over haar dood, door te zeggen “zij is het type dat wrok koestert”, verwijzend naar haar afnemende verlangen naar Purple Francis na commentaar op monsterfilms. Fans zien dit als een verwachting van Zoe’s afkeer van de acties van Bill VI Offer komischValve heeft echter verklaard dat het toeval was. Toen Purple Francis stierf, verklaarde Zoe dat hij een geweldige man was, en hij betreurt het slechte gedrag jegens hem vanwege wat hij zei in de monsterfilms.

Wiki-vervorming is meestal een saaie pijn aan de achterkant, maar ik kan achterop raken als je voorbij dit niveau van het bouwen van het universum gaat.

READ  IOS 14.4 komt later vandaag met Apple Watch Unity-gezichtsondersteuning, bugfixes en meer
Written By
More from Lesley Curry

Hij heeft zijn spellen nooit gekocht.

We gaan weer ver terug. Terug naar toen… de jongere jaren! In...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *