Overwatch 2-ontwikkelaars onthullen Illari-nerfs een paar dagen nadat de nieuwe ondersteuning debuteerde in seizoen 6

Overwatch 2-ontwikkelaars onthullen Illari-nerfs een paar dagen nadat de nieuwe ondersteuning debuteerde in seizoen 6

gepubliceerd: 2023-08-17T02:35:12

bijgewerkt: 2023-08-17T02:35:28

Overwatch 2-ontwikkelaars hebben de aanstaande power-up van Illari onthuld voordat ze zelfs maar aan de wedstrijd deelneemt, slechts enkele dagen na de komst van nieuwe ondersteuning in seizoen 6.

Met de release van Overwatch 2 seizoen 6 is er een hele reeks nieuwe content gekomen waar spelers van kunnen genieten. Van de PvE-missies tot de Flashpoint-spelmodus, er was veel te zien en te doen. Maar een van de meest opwindende nieuwkomers was de nieuwe ondersteuningskampioen, Ilari.

Bij de release vonden veel spelers het erg krachtig, soms zelfs meer als DPS dan als ondersteuning. Het heeft alles van een goede beweging naar boven, een gestage genezingsoutput en een zeer hoge schadeoutput om mee te doen.

Artikel gaat verder na aankondiging

Maar nu het nog maar een paar dagen geleden is sinds de release, zijn de ontwikkelaars al van plan om het te plagen voordat het debuteert in competitief spel, onthullend dat zowel Ultimate als Healing Pylon in de komende update zullen worden teruggeschroefd.

Zoals Lead Hero-ontwerper Alex Dawson aan Overwatch uitlegde: “Als Illari volgende week meedoet aan de wedstrijd, krijg je een nerf van het spel. [her] Genezing van het gebouw en de gevangen zon.

Hij legde verder uit: “Over het algemeen waren we erg blij met haar vrijlating en de respons was fantastisch! Ik streef er nog steeds naar om indruk te maken als ze meedoet aan de wedstrijd, maar er is een beetje finetuning nodig.”

Artikel gaat verder na aankondiging

Verwacht in de nabije toekomst echter geen ingrijpende herziening van de toolkit. Devs benadrukte dat ze haar ‘agressieve aard graag intact wil houden’ en zich in plaats daarvan richt op ‘de hoeveelheid ondersteuning die ze biedt’.

“[We] Ik denk dat dit zal helpen om haar identiteit en haar team goed aan te scherpen. Ultimate speelt zich af buiten deze filosofie, maar wordt gepusht in het huidige formaat.”

Wat betreft wat specifiek de nerfs zullen targeten in elke vaardigheid, zei Dawson niet. Hij zei ook geen datum voor wanneer het aan de wedstrijd zal deelnemen, maar het is waarschijnlijk dinsdag wanneer Blizzard historisch gezien nieuwe updates uitbrengt.

Artikel gaat verder na aankondiging

READ  7 Dood in brand in hotel dat wordt gebruikt als zorgcentrum voor Covid in Andhra

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *