Leugens aangekondigd door Physical Editions P.

Fireshine Games heeft een samenwerking met Neowiz aangekondigd om fysieke versies van de game uit te brengen F leugens Voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 en Xbox One in Noord-Amerika en Europa. Het wordt gelijktijdig met de digitale release gelanceerd.

We zijn verheugd om samen te werken met Neowiz om de fysieke versie van… F leugens In de westerse markten later dit jaar zei marketingdirecteur Sarah Hoeksima van Fireshine Games in een persbericht. “Als een van de meest verwachte games van 2023, kunnen we niet wachten tot spelers zich in deze zeer duistere game verdiepen in een klassiek verhaal en het avontuur ervaren dat hen te wachten staat.”

Hier is een overzicht van het spel, via Fireshine Games:

Gebaseerd op het bekende verhaal van Pinocchio, F leugens is een Soulslike-actie die zich afspeelt in de donkere Belle Epoque-wereld. Als P-Doll moeten spelers zich een weg banen door de verwoeste straten van Krat, wapens maken van de materialen in de wereld en communiceren met de weinige overgeblevenen die erin slagen te overleven op deze helse plek. Hoe meer leugens, hoe meer menselijke spelers, met alle voor- en nadelen van dien. Ervaar diepgaande verhaalkeuzes en zeer aanpasbare karakterprogressie terwijl je P begeleidt op zijn meedogenloze reis om mens te worden.

langverwacht door spelers, F leugens Het werd geselecteerd als “Sony’s meest gevraagde PlayStation-game” tijdens Gamescom Opening Night Live 2022, en werd bekroond met “Best Action-Adventure Game” en “Best Role-playing Game” tijdens de gamescom Awards van 2022.

F leugens De release staat gepland voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc via stoom in augustus.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

Fysieke edities kondigen de trailer aan

Noord Amerika

Europa

READ  China waarschuwt dat het 'moet' terugslaan na sluiting van het consulaat van Houston
Written By
More from Aubrey Mason
Japans internet communiceert met Sega om het bedrijf te verlaten
Na 56 jaar komt er een einde aan de geschiedenis van Sega-games....
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *