Minot verliest eerste vier wedstrijden van Lacrosse | Nieuws, sport, banen

Minot verliest eerste vier wedstrijden van Lacrosse |  Nieuws, sport, banen

Tyler Junior College tweedejaars Sydney Farmer was de catcher voor de Honeybees toen ze op woensdag 10 juli de eerste van vier wedstrijden speelden tegen de La Crosse Steam op Corbett Field. Boer was in de eerste game de teamleider bij treffers.

De Steam maakte de reis van La Crosse naar Minot voor een winning streak van vier wedstrijden, opgesplitst in een doubleheader, waarbij de eerste twee wedstrijden plaatsvonden op woensdag 10 juli in het Corbett Stadium. Het Steam-team gebruikte de tweede en vijfde ronde om de eerste game te winnen met een score van 7-3 op het gastteam Honeybees.

Minot nam vroeg in de eerste inning een 1-0 voorsprong toen Sydney Farmer een tweehonkslag naar rechts sloeg en Skyler Dietz scoorde met een stootslag.

La Crosse scoorde twee doelpunten en kwam vroeg in de tweede helft op voorsprong en behield tot het einde van de vijfde periode een 2-1-voorsprong.

Met één speler uit sloeg Dietz een solo-homerun om de stand in evenwicht te brengen. Met twee slagmensen uit scoorde Farmer een tweehonkslag naar het linksveld om het honk te bereiken. Jackie Albrecht sloeg een tweehonkslag naar het linkerveld, wat Farmer scoorde voor een 3-2 voorsprong.

De Steam reageerde met vier punten aan het begin van de zesde inning en voegde nog een punt toe aan het begin van de zevende om de winst te bezegelen.

Minot sloeg 7-van-29 slagbeurten en maakte als team vier fouten in de nederlaag. Farmer sloeg 3 van de 4 hits met een RBI en scoorde een punt. Haar slaggemiddelde is nu .389 voor het seizoen. Albrecht sloeg 2 van 3 terwijl ook Kaitlyn Allen en Dietz een hit noteerden.

READ  Noodlottige verwijderingen van auteursrechten worden frauduleus en raken kleine video's

Keira Fournier gooide drie innings en stond drie runs toe op zeven honkslagen. Jasmine Blizzard gooide ook vier innings en stond vijf runs toe (waarvan vier verdiend) en acht hits in relief.

La Crosse was 11 van de 32 en sloeg als team een ​​paar fouten. Rachel Morey was 3 van de 4 slagmensen en had een slaggemiddelde van .429 voor het seizoen. Valerie Oshoff was 2 van de 3 en Ashley Wolfe was 2 van de 4 aan slag. Alexis Watson gooide in alle zeven innings en stond drie runs toe op zeven hits met twee vrije lopen, vier strikeouts en één homerun.

La Crosse en Minot speelden de tweede game, en de wedstrijd was nog gaande op het moment van schrijven. De tweede wedstrijd wordt gehouden op donderdag 11 juli in het Corbett Stadium.

Het laatste nieuws van vandaag en meer in je inboxEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *