Nuggets vs. Lakers – Speloverzicht – 4 februari 2021

Engelen – – LeBron James Niet blij NBA-beslissing om een ​​all-star-wedstrijd te houden Midden in een normaal, druk seizoen en een wereldwijde epidemie.

De ster uit Los Angeles Lakers weet ook dat er geen kans is dat zijn aanwezigheid volgende maand in Atlanta niet gewild zal zijn – vooral niet na zijn recente doorbraak in een carrière die nieuwe hoogten blijft bereiken.

James scoorde 27 punten, 10 rebounds en 10 assists, en Dennis Schroeder voegde 21 punten toe en de Lakers versloegen in de tweede helft tot een 114-93 overwinning op de Denver Nuggets op donderdagavond.

James schoof op naar de derde plaats op de NBA-lijst met velddoelen terwijl hij zijn 96e lange hat-treble en zijn tweede van het seizoen scoorde, waarmee hij de Lakers hielp een thuis van vijf wedstrijden te openen met hun 11e overwinning in 14 wedstrijden. Los Angeles beëindigde hun rally van 46-18, versterkte de verdediging en voerde hun overgangsoffensief op om deze comeback van de Western Conference Finals in de bubbel te winnen.

Hoewel James grote cijfers verzamelde op een ander scoreformulier, was hij meer onder de indruk van de inspanningen van zijn team aan de andere kant tegen het krachtige Denver.

‘We hangen onze hoed aan onze verdediging,’ zei James. “Wij zijn het verdedigende team nummer 1 in de competitie, en dat willen we voortzetten.”

Tallinn Horton Tucker Hij scoorde 12 van zijn 17 punten tijdens die inspirerende inspanning in de tweede helft van de titelverdediger, die terugkeerde van een krachtige roadtrip van zeven wedstrijden en verrassend genoeg zijn bescheiden record thuis verbeterde naar 5-4. Verschillende Lakers zeiden dat de indrukwekkende tweede helft geïnspireerd was door een scherp gesprek over de eerste helft van coach Frank Vogel.

READ  5 Marvel-personages die je doodt in Mortal Kombat

“Als we onze gedachten in gedachten houden, kan dit team geweldige dingen doen”, zei Vogel. “We wisten hun doelpunten in de tweede helft te verdubbelen, 68-35. We deden het tegen een geweldige tegenstander. Het was de tweede helft voor ons.”

De Lakers namen de controle met 19-0 in de laatste twee kwartalen op een duwtje van James en Horton Tucker, die indrukwekkend in de verf leidde en vier rechte schoten afvuurde met twee steals en een blok.

Schoonheid Murray Hij scoorde 20 punten en Monty Morris Hij voegde er 16 toe aan Nuggets, die het moeilijk hadden nadat ze slechts hun tweede verloren in acht wedstrijden.

Nikola Gokic Hij behaalde slechts 13 punten en 10 rebounds na het scoren van 47 punten en 12 borden op zondag in de laatste wedstrijd van de Nuggets tegen Utah.

“Aanvallend hebben we de bal niet goed genoeg bewogen”, zei Murray. ‘Ze renden die tweede helft naar ons toe – gooi de bal, dunks.’

Denver leidde aan het einde van de eerste helft met 12 punten met een voorsprong van 29-16, maar de Lakers sloten het derde kwartaal af met 15-0.

TIP-INS

Nuggets: Gary Harris Hij ging rechtop zitten nadat hij afgelopen weekend zijn linkerspier had gespannen. Denver heeft sinds afgelopen weekend niet meer gespeeld omdat het geplande duel met Detroit van maandag werd afgelast.

The Lakers: Hun winstmarge van 21 was de grootste in de geschiedenis van de franchise na een achterstand met dubbele cijfers in de eerste helft, waarmee ze hun 20-punts overwinning in Phoenix met Kerstmis 1968 overtroffen … Anthony Davis Hij scoorde 13 punten en negen rebounds.

READ  Amerikaans Paralympisch kampioen Becca Myers trekt zich terug uit wedstrijden wegens gebrek aan 'redelijke' voorzieningen

Til de stent op

James passeerde de bal halverwege het eerste kwart om zijn 12682 velddoelpunt te scoren, wat hem ertoe aanzette in te halen Wilt Chamberlain Voor de derde plaats in de geschiedenis van de NBA. Alleen maar Kareem Abdul-Jabbar (15837) en Karl Malone (13528) Er zijn meer opnamen gemaakt. James werd een jaar geleden de derde hoogste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de NBA, na alleen Abdul-Jabbar en Malone.

James zei: “Omgaan met een legende als Wilt Chamberlain, het is goed voor mij.” “Ik ben iemand die opgroeide met lezen over het spel en het bestuderen van het spel. Het is duidelijk dat Wilt er een hoofdbestanddeel van was. Het is erg bescheiden.”

volgende

Nuggets: bij Kings op zaterdag.

Lakers: gastheer van de Pistons op zaterdag.

——

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *