Lilbits: Samsung’s One UI komt naar Wear OS-horloges, Xbox Cloud-gaming komt naar Windows 10 en iOS (via internet)

Vorige maand kondigden zowel Samsung als Google plannen aan om hun smartwatch-platforms te combineren tot één uniform platform, waardoor het beste van Google’s Wear OS en Samsung’s Tizen wordt gecombineerd. Nu geeft Samsung ons een idee van hoe de volgende generatie Galaxy-smartwatches, aangedreven door de nieuwe software, eruit zal zien.

Samsung belooft onder meer veelbelovende updates voor de gebruikersinterface, het instellingenmenu en nauwe integratie met Samsung-telefoons. Gebruikers kunnen dit nu doen Apps installeren vanuit Google Play, wat het aantal beschikbare smartwatch-applicaties zou moeten vergroten. Maar houd er rekening mee dat hoewel er een uniform platform op komst is, Samsung’s One UI Watch-ervaring waarschijnlijk exclusief zal blijven voor Samsung-apparaten – en dat betekent anders De apparaten met de volgende generatie smartwatch-software van Google zullen er waarschijnlijk anders uitzien.

Hier is een overzicht van het laatste technologienieuws van internet.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door Liliputing te volgen Twitter En de Facebook sociale netwerksite.

U kunt ook het laatste nieuws over open source-telefoons vinden door onze zustersite te volgen Linux-smartphones Aan Facebook sociale netwerksite En de Twitter.

De primaire inkomstenstromen van Liliputing zijn advertenties en gelieerde links (als u klikt op “Winkel“Bovenaan de pagina en iets kopen bij bijvoorbeeld Amazon, krijgen we een kleine commissie).

Maar er zijn verschillende manieren waarop u de site rechtstreeks kunt ondersteunen, zelfs als u een adblocker* gebruikt en een hekel heeft aan online winkelen.

meedoen aan Patreon-campagne

of…

Draag bij via PayPal

* Als je bent worden Als u een adblocker zoals uBlock Origin gebruikt en een bericht onder aan uw scherm ziet verschijnen, hebben we een handleiding die u kan helpen dit uit te schakelen.

READ  Mobile Sensation Asphalt 9: Legends om op Xbox te spelen

Written By
More from Vanessa Hale

Scarlet Nexus voor PS5 en Xbox Series X | S, pc, PS4 en Xbox One krijgen nieuwe OSF-gerichte trailers

Nieuws Bandai Namco heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor de volgende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *