Nieuwe Snapchat-update lost crashprobleem op

Als je geconfronteerd wordt met de fout waarbij de iOS-versie van Snapchat vastloopt bij de lancering, lijkt het erop dat er nu een update is om deze te repareren in de App Store. De bug die door de update is verholpen, lijkt de Android-versie van de app niet te hebben beïnvloed.

Voordat ik update naar de nieuwste versie, 11.34.1.35, gaf de app me een bericht dat er iets mis was gegaan, voordat het crashte in Springboard op mijn iPhone 12 Mini. Nu krijg ik de foutmelding niet meer en kan ik de Snap met succes verzenden.

Zo zag de fout eruit Toen het er was:

Het Snapchat Support Twitter-account moet nog tweeten over de oplossing (hoewel Een vastgezette tweet hebben Over bug gesproken), maar Senior Vice President of Product bij Snap getweet Over het probleem dat wordt opgelost. Een van mijn collega’s en ik hebben de update getest en het probleem met de crash is voor ons allebei opgelost.

Als uw telefoon de update niet automatisch downloadt, kunt u deze zelf ophalen door naar de App Store te gaan, op uw profielfoto in de rechterbovenhoek te klikken en naar beneden te vegen om te updaten. Alle beschikbare updates zouden moeten verschijnen en u kunt ze downloaden. Als je automatische update hebt uitgeschakeld om bugs te voorkomen, kun je deze weer inschakelen door naar Instellingen > App Store te gaan en app-updates in te schakelen onder Automatische downloads.

Update 28 juni om 19:00 ET: Bijgewerkt om aan te geven dat het probleem lijkt te zijn opgelost door een update van Snapchat.

READ  Frogwares beweert dat hun uitgever, Nacon, hun spel heeft gehackt

Written By
More from Lesley Curry

Pokemon onthult het advies dat Ash’s vader hem lang geleden heeft gegeven

Pokemon Coco is de meest recente film om zich bij de franchise...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *