Little Big Robots is een Mech-Battle-game die nu in bepaalde landen kan worden gedownload

Little Big Robots is een Mech-Battle-game die nu in bepaalde landen kan worden gedownload

Grote kleine robots De nieuwste multiplayer Mech-Battler-game voor Android-apparaten is nu beschikbaar om in bepaalde landen te spelen. In dit Battle Royale-spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk gevechten te winnen tegen vijandige robots die worden bestuurd door andere spelers over de hele wereld. Het bevindt zich nog in de zachte lanceringsfase, dus als je nu speelt, krijg je waarschijnlijk een voordeel ten opzichte van andere spelers wanneer het spel wereldwijd gaat. De ontwikkelaars, Keystore Holdings, zeiden dat ze seizoensupdates zullen krijgen omdat ze het thema van het slagveld vier keer per jaar zullen veranderen.

Spelers worden uitgedaagd om in realtime tegen andere spelers te vechten door te werken via een goed bewapend gevechtsmechanisme. Pas uw bot aan zoals u dat wilt. Kies de robot die je wilt en verander de vorm, grootte, kleur en wapenselectie. Gebruik je mechanisme om over het terrein met rivieren, gebouwen en bossen te springen. Met dergelijke strategieën kan in de strijd om het wilde terrein worden geregeld om een ​​voordeel te behalen ten opzichte van de tegenstander. De kaarten zullen veranderen als je van het ene spel naar het andere speelt, dus degenen die een diepgaand begrip van hun lay-outs hebben, zullen op hun best zijn. Werk samen met vrienden en familie of maak online nieuwe vrienden. Tijdens het spelen kun je nieuwe en verschillende robots verzamelen en ze upgraden om de sterkste van al je vrienden te worden. De felle kleuren en schattige cartoonstijl maken het spel leuk en hilarisch. Bekijk de trailer hieronder om de art-stijl en gameplay beter te begrijpen.

Grote kleine robots Het is alleen beschikbaar op Android, dus iOS-gebruikers zullen een alternatief spel moeten vinden om de dromen van vechtende robots te vervullen. Als u zich in een van de geselecteerde regio’s voor bèta-lancering bevindt, gaat u naar Google apps Winkel downloaden Grote kleine robots Vandaag.

READ  Genshin Impact Update: download de grote patch vóór de releasedatum van Genshin 2.0 | Spellen | amusement
Written By
More from Eda Greene
PSTCL 2021-acceptatiekaart voor architectentaak vrijgegeven, hier is hoe kandidaten hun e-cards online downloaden op pstcl.org
New Delhi, 27 september: Punjab State Transmission Corporation Limited heeft toegangskaarten uitgegeven...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *