30 aankomende Nintendo Switch-games om naar uit te kijken

Foto: Nintendo Live

We naderen het einde van 2021 nu we dit jaar een aantal geweldige games naar de Switch hebben zien komen. Het is ook waar dat een paar grote namen naar 2022 zijn verhuisd – begrijpelijk – maar er zijn nog steeds enkele zware slagmensen voor de bel op 31 december.

Hieronder hebben we onze lijst bijgewerkt en dertig van de grootste Switch-games afgerond om naar uit te kijken – zowel de resterende games waar we in de laatste maand van 2021 op hebben gewacht als alle grote games die in 2022 in de rij staan. Een volledig gamma van AAA-aanbiedingen van first party tot veelbelovend Indië. Er zijn dit jaar nog een paar grote namen over, dus we hopen op een paar verrassingen als we de feestdagen naderen (fingers crossed!).

we hebben gehad Veel Een van de geweldige titels tot nu toe dit jaar met de likes Super Mario 3D World + Bowser FuryEn Bravely Default IIEn Monster Hunter RiseEn nieuwe Pokemon SnapEn Famicom Detectives ClubEn garage bouwer spelEn Mario Golf: Super RushEn Tony Havik 1 + 2En Desigaia 6En Monster Hunter-verhalen 2En Zelda: Skyward Sword HDEn WarioWare: Doe het samen! En Metroid-dread *dezelfde* – Plus een heleboel geweldige indietitels. Met nog maar een paar weken te gaan, is er nog genoeg om naar uit te kijken voor het einde van het jaar.

Laten we dus eens kijken naar de langverwachte Switch-game…

Big Brain Academy: Brain vs Brain (schakelaar)Big Brain Academy: Brain vs Brain (schakelaar)

uitgeverij: nintendo

datum van publicatie: 3 december 2021 (Verenigde Staten van Amerika) / 3 december 2021 (VK/EU)

Adverteer in Rustige donderdag begin septemberBig Brain Academy Series – Een beetje meer ontspannen broer hersenleeftijd / hersentraining Uit het tijdperk van de Nintendo DS – in december met Big Brain Academy: Brain vs.Brain op de schakelaar.

READ  Mass Effect Legendary Edition legt de nadruk op 120 fps op Xbox Series X en 60 fps op PS5

Met hersengebaseerde spreuken voor vier spelers, kun je ook hersens van over de hele wereld bevechten via de nieuwe online waar je de spookgegevens van andere mensen uitdaagt in een hersen-versus-brein-scenario. het is uit 3 december Lijkt me een fatsoenlijk gezinstarief voor de feestdagen.

Disney Magical World 2: Enchanted Edition (Switch)Disney Magical World 2: Enchanted Edition (Switch)

uitgeverij: Bandai Namco

datum van publicatie: 3 december 2021 (Verenigde Staten van Amerika) / 3 december 2021 (VK/EU)

Het is een kleurrijk, gezond en opwindend avontuur, geïnspireerd op Disney’s themaparken en een enorme cast personages en voordelen. Deze film bevat gebieden die zijn geïnspireerd op films als Frozen en The Little Mermaid, met uitgebreide visuals en alle DLC van de originele 3DS; Het is het waard 3 december.

Life is Strange: True Colors (Switch eShop)Life is Strange: True Colors (Switch eShop)

uitgeverij: Square Enix Europa / Ontwikkelaar: Negen kaartspellen

datum van publicatie: 7 december 2021 (Verenigde Staten van Amerika) / 7 december 2021 (VK/EU)

De onverklaarbare afwezigheid van een Life Is Strange spin-off op Switch is aangepakt – Square Enix Europe biedt beide Het leven is vreemd: ware kleuren En Life Is Strange geremasterde collectie dit jaar naar de Nintendo-console.

True Colors zou eerder op 10 september aankomen Vertraagd – Het lijkt erop dat hij eraan komt 7 december momenteel. Ik heb een set geremasterd betaald om 2022.

Loop Hero (van eShop wisselen)Loop Hero (van eShop wisselen)

uitgeverij: digitale terug / Ontwikkelaar: vier kwartjes

datum van publicatie: 9 december 2021 (Verenigde Staten van Amerika) / 9 december 2021 (VK/EU)

Adverteer als onderdeel van Nintendo’s Independent World-première in augustus 2021En held ring Het is een tijd-arena-strategie-RPG die naar de Switch komt en waarin je ronddwaalt in een procedureel gegenereerde look terwijl je vecht tegen monsters en je energie en middelen opslurpt naarmate je verder komt.

READ  Voorspellingen voor Buffalo Cypress na de eerste 6 wedstrijden voor 2020-21

Het ziet er somber uit, maar het werd uitgebracht in maart 2021 op pc-platforms en de kaartspellen en ouderwetse esthetiek worden zeer gewaardeerd. We zullen ontdekken waar al deze ophef over gaat 9 december.

Shovel Knight Pocket Dungeon (Switch eShop)Shovel Knight Pocket Dungeon (Switch eShop)

uitgeverij: jachtclub spellen

datum van publicatie: 13 december 2021 (Verenigde Staten van Amerika) / 13 december 2021 (VK/EU)

Shovel Knight is een game die terecht goede recensies en een enorme schare fans heeft verdiend, met heel veel updates die het tot een enorme platformgame en actiegame maken. Na bijna talloze cameo’s in andere games, krijgen we nu een nieuwe – Dungeon pocket ridder schop – Met een beetje het aannemen van een hoofdpersoon en een uitgebreide cast.

Gevechtsmechanica zal puzzel en “eikel” in de mix brengen 13 december.

OlliOlli World (van eShop wisselen)OlliOlli World (van eShop wisselen)

Ontwikkelaar: Rol7

datum van publicatie: Vierde kwartaal 2021 (Verenigde Staten van Amerika)

Deze look, die in de zomer werd aangekondigd, is een compleet andere look voor de serie na het succes van de oorspronkelijke twee wedstrijden. Nogmaals, je zult skateboarden door uitdagende cursussen en allerlei leuke trucs uitvoeren, maar deze keer in een zeer kleurrijke wereld met een gereviseerde visuele stijl. Dit zorgt voor het broodnodige warme weer als ze arriveert Deze winter.

Pillars of Eternity II: Deadfire (Switch eShop)Pillars of Eternity II: Deadfire (Switch eShop)

uitgeverij: obsidiaan amusement / Ontwikkelaar: obsidiaan amusement

datum van publicatie: 2020 (Verenigde Staten van Amerika) / 2020 (VK/EU)

obsidiaan pilaren der eeuwigheid Pak de vlam op die gedoofd is Baldur Poort Enkele manen geleden zijn beide games beschikbaar om te spelen op je favoriete Nintendo-hybride. Pillars of Eternity II: Dead End Binnenkort en vijf jaar na de gebeurtenissen van de vorige game. Het is sinds januari 2020 beschikbaar op PS4 en Xbox One, hoewel het zijn eigen had prestatie problemen op deze toetsen. Hopelijk lost de extra tijd die de switchpoort in beslag neemt alle belangrijke problemen op.

READ  Twee spelers van Filippijnse afkomst spelen donderdag tegen de Houston Rockets

Deze zou naar verwachting begin 2021 arriveren, al was dat raam verloren. We zijn zo over onze vingers dat we het voor het einde van het jaar zullen zien.

Sportverhaal (van eShop wisselen)Sportverhaal (van eShop wisselen)

uitgeverij: zijbalkspellen / Ontwikkelaar: zijbalkspellen

datum van publicatie: Aangekondigd worden

eerst aangekondigd In december 2019 voor de release medio 2020, dit vroege populaire exclusieve Switch-gedeelte golf verhaal ik was vertraging We hopen de komst van de hybride sport-RPG van Sidebar Games te zien Ergens in 2021. indien Sportverhaal Iets leuks zoals Mario Golf– Geïnspireerd door het origineel, het is het wachten meer dan waard.

More from Madison Garrett
Battlefield 2042 biedt zowel geavanceerde als platformonafhankelijke gameplay, met een waarschuwing
Al maanden willen perspectiefspelers van het binnenkort uit te brengen Battlefield 2042...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *