Star Wars: Squadrons wordt gelanceerd op PS4, Xbox en pc

Star Wars: Squadrons landde op vrijdag op PS4, Xbox One en pc, waardoor je je als New Republic- of Imperial-piloot in een korte campagne voor één speler, of ook multiplayer. Het ondersteunt cross-play, dus je kunt met vrienden spelen, ongeacht welke versie van het spel je krijgt.

Je kunt ook het hele spel spelen in VR op PS4 en pc, en gebruik een HOTAS (hands-on throttle-and-stick) voor de complete pilootervaring.

“De campagne van Star Wars: Squadrons is een solide showcase van setpieces die laat zien wat mogelijk is met de boeiende vluchtgevechtenmechanica van de game”, zei CNET-zustersite GameSpot over de game in zijn vroege indrukken.

Lees verder: Star Wars: Squadrons recensie-overzicht

Squadrons is de eerste Star Wars-game sinds november 2019 Jedi: Fallen Order, en de eerste volledig starfighter-centrische sinds Rogue Squadron: Rebel Strike in 2003. EA’s Front en Battlefront 2 had ook multiplayer-modi die je in de cockpit van een jager plaatsten. Het is waarschijnlijk ook de laatste grote Star Wars-release op deze generatie consoles – de next-gen PS5 en Xbox-serie X kom volgende maand uit.

READ  Hoe u uw Steam-games kunt streamen naar Android, iOS, macOS en meer
Written By
More from Max Mcgee
Eindelijk heeft Skyrim realistische tapijtfysica – compleet met struikelen!
Vanmorgen toen ik uit bed strompelde om koffie te zetten, stuitte ik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *