Logan Paul Pokémon Boy Color Project heeft mensen boos gemaakt

Heb je ooit iets in je huis gedaan waarvan je denkt dat het cool is en het vervolgens alleen online met mensen deelt om geroosterd te worden omdat het het geluk van iemand anders verpest? Dit is wat er gebeurt met internetpersoonlijkheid Logan Paul, die een heleboel mooie Game Boy-kleuren in hars omhulde om te maken Pokemon tafelblad;

Lees verder: Logan Paul droeg een Pokemon Kaart om tegen Mayweather te vechten, zegt dat het nu een miljoen dollar waard is

Paul plaatste het project op TikTok en deelde op 26 december een clip op Twitter. Duurde 15 Game Boy-kleuren, waaronder wat een beperkte editie lijkt te zijn Pokemon– Enkele look en gele paardenbloemversie, verzegeld met enkele kilo’s epoxyhars. Nadat de toetsenborden waren geplaatst en bedekt met een gel, wikkelde Paul het tafelblad in met een metalen Pokéball-frame.

Gepost door Kortere vervolgvideo Laat zien hoe de tafel oplicht en van kleur verandert, van blauw naar paars naar rood naar groen en weer terug. Ziet er inderdaad strak uit! Het is ook een krachtige manier om wat gamegeschiedenis te bewaren door iets ouds om te zetten in iets artistieks en functioneels.

Maar omdat het internet is, zijn mensen hier erg boos over.

Veel mensen betreuren Paulus’ heiligschennende daad.”[putting people’s] Geluk in epoxyhars en [wasting] Dus, “om Citaat van één gebruiker. Echt, mensen schrikken! Een ander zei: Het “dumpen” ervan in hars was niet nodig voor het project, Terwijl een andere opmerking: Andere methoden – zoals een glazen scherm – zouden “lichter” en “voor altijd aanpasbaar” zijn.

Maar verreweg de mensen staan ​​onder druk vanwege beschuldigingen dat Paul 15 Game Boy Colors heeft vernietigd. Want zie je, de mobiele apparaten die hij zogenaamd heeft vernietigd, zijn prima in orde – ieders speculatie in ieder geval. Hoe dan ook, je kunt Game Boy Colors kopen bij zowel Amazon als eBay, evenals tweedehandswinkels, tweedehandswinkels en dergelijke. Hij kan zeker niet doen wat hij wil met wat hij koopt. God verhoede.

Lees verder: Logan Paul vs. Floyd Mayweather was nog maar het begin

Luister, ik bestrijd Logan Paul niet. Luister, ik bestrijd Logan Paul niet. De man deed wat Twijfelachtig Dingen Het verleden achtervolgt het heden. hij is ook Hardcore in aardevernietiger, verbruik van hulpbronnen nft grif, wat… geweldig is. Paul is niet bepaald iemand die ik zou bepleiten, maar deze opeenhoping is indicatief voor de – of beter gezegd, menselijke – eigenschappen van het internet die het meest giftig zijn. Gewoon leven en laten leven. Laat mensen met rust.

READ  Chinese troepen trekken 2 km terug in Galwan-vallei, tonen nieuwe satellietbeelden
Written By
More from Aubrey Mason
Star Wars: Squadrons is vooral een hit in virtual reality (●●●)
Als je door de lagen van de gamegeschiedenis graaft, vind je een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *