Zo zorg je voor een overzichtelijk startscherm voor je iPhone

© Aangeboden door Trendalert


Wilt u iets anders dan een eenvoudig startscherm met achtergrond? Apple biedt de mogelijkheid om het pictogram en de naam van al je apps aan te passen en leuke widgets toe te voegen. U kunt uw startscherm bijvoorbeeld op kleur sorteren. Net als een opgeruimd huis, zorgt ook een nette telefoon voor extra gemoedsrust. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel!

Natuurlijk heb je een bestand Iphone Vereist, waarop minimaal iOS 14 moet zijn geïnstalleerd.

Stap 1. Vind je apps

Om te beginnen is het handig om de noodzakelijke en niet-essentiële apps op je startscherm te selecteren. te veel apps Het zou veel tijd kosten om alle pictogrammen te veranderen, maar dat ziet er ook erg rommelig uit. U kunt apps verwijderen door de app ingedrukt te houden en “Verwijderen van startscherm” te selecteren. De applicatie zelf wordt niet verwijderd; Helemaal rechts op je startscherm vind je de app-bibliotheek en de app zal er nog steeds zijn.

Stap 2. Kies App-pictogrammen

Nu je weet voor welke apps je een pictogram moet zoeken, kun je beginnen met zoeken naar de afbeeldingen die je voor die apps wilt hebben. Het is handig om eerst te beslissen welke kleuren je wilt gebruiken, omdat je beter een thema kunt kiezen. Zo ziet je startscherm er mooi en overzichtelijk uit.

Dan kun je beginnen met het zoeken naar iconen. Je kunt het betaald of gratis downloaden in verschillende apps. De app waar u bijvoorbeeld gratis pictogrammen kunt downloaden, is de app kleur widgets. Als je creatiever bent, kun je natuurlijk ook je eigen icoon maken.

READ  FlyTrap-malware doet zich voor als couponcode om Facebook-gegevens te stelen

Stap 3. Maak de snelkoppeling

Open de app Snelkoppelingen om apps een pictogram en een naam naar keuze te geven. Dit is een app van Apple en staat dus al op je iPhone. Nadat u de app hebt geopend, volgt u deze stappen:

1. Klik op “+” in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op “Actie toevoegen”. Er is nu een zoekbalk. Zoek naar “Toepassing openen”.

2. U kunt nu een toepassing kiezen om te openen door op het woord “Toepassen” te klikken. Kies vervolgens uit de lijst, of in de zoekbalk, de applicatie waarvan u het pictogram en de naam wilt wijzigen.

3. Om ervoor te zorgen dat de snelkoppeling snel op je startscherm staat, tik je op de drie stippen rechtsboven en kies je Toevoegen aan startscherm.

4. Vervolgens kunt u de pictogramnaam wijzigen. Dit doe je door op de tekst onder “Startschermnaam en icoon” te drukken en deze te vervangen door de gewenste naam. Gebruik bijvoorbeeld de naam van de app die u wilt aanpassen.

5. Nu kunt u ook het app-pictogram aanpassen. Klik op het pictogram naast de naam die u zojuist hebt bewerkt (opnieuw onder de tekst “Naam en pictogram startscherm”). Selecteer “Kies een afbeelding”. Nu verschijnt uw galerij en kunt u de afbeelding selecteren die u als pictogram wilt gebruiken.

6. Druk vervolgens op “Toevoegen”. Nu kunt u uw aangepaste pictogram en naam op uw startscherm vinden!

Herhaal de stappen om alle apps op je startscherm in te stellen.

Stap 4. Widgets toevoegen

Apple heeft ook echt coole widgets die je aan je startscherm kunt toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld een kader met je agenda toevoegen aan je startscherm, maar ook batterijpercentages voor al je Apple devices of een weersvoorspelling voor je locatie toevoegen. U kunt deze widgets aan uw startscherm toevoegen door deze stappen te volgen:

READ  Opera GX voor Android uitgebracht in Play Store: Browser voor gamers

1. Veeg helemaal links van een pagina vanaf je startscherm. Hier vind je veel widgets. Scroll naar beneden en tik op Bewerken.

2. Nu zijn de widgets geselecteerd en kunt u ze toevoegen aan uw startscherm door ze naar rechts te slepen.

3. Als u andere widgets wilt bekijken, bladert u naar beneden en tikt u op Bewerken nadat u op Bewerken hebt gedrukt.

4. Nu ziet u respectievelijk alle beschikbare widgets. Als u een widget wilt toevoegen, drukt u op het plusteken.

5. Ga vervolgens terug naar de pagina Tools. Nu staat de toegevoegde widget in het midden en kun je deze ook naar het startscherm slepen.

Naast de standaard gadgets van Apple zijn er ook hele toffe apps met mooie widgets om je startscherm op te fleuren. Dit is gewoon meer privé dan Apple. Je kunt ook je eigen foto’s toevoegen in de widget! Lees hier alles over de “Widgetsmith”-app.

More from Madison Garrett
De eerste softbalwedstrijd wordt gehouden in Abbey en Liberty Memorial Park
DELFI, India (WLFI) – Abbey and Liberty Memorial Park organiseert zijn eerste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *