Lost Count Na 50 moorden, zegt Ayurvedische dokter Devender Sharma gearresteerd in Delhi, zegt de politie

De man had eerder ook een nep-gasagentschap in UP, zei de politie.

New Delhi:

Een ayurvedische arts die naar verluidt meer dan vijftig mensen in heel Delhi en de buurlanden heeft vermoord, is woensdag in de nationale hoofdstad gearresteerd, aldus de politie. De dokter had zich ondergedoken in Baprola aan de rand van Delhi nadat hij in januari voorwaardelijk was vrijgelaten.

De politie zei dat hij bij meer dan 100 moordzaken betrokken zou kunnen zijn, maar een exact aantal moet nog worden uitgewerkt, aangezien er verschillende zaken tegen hem zijn ingediend in Delhi, Uttar Pradesh, Haryana en Rajasthan.

Devender Sharma, 62, een Bachelor in Ayurvedische Geneeskunde en Chirurgie, is een inwoner van Uttar Pradesh’s Aligarh. De politie zei dat Sharma is veroordeeld in verschillende gevallen van ontvoering en moord. Hij werd twee keer eerder gearresteerd wegens het leiden van een nepgasagentschap in Uttar Pradesh en werd ook opgesloten voor het runnen van een nierracket in verschillende staten.

“Sharma zat levenslang in Central Jail, Jaipur in een moordzaak en was in januari van dit jaar 20 dagen voorwaardelijk vrij na 16 jaar gevangenisstraf. Maar hij sprong voorwaardelijk vrij en bleef een tijdje in zijn dorp voordat hij naar Delhi verhuisde begin maart ‘, zei een politieagent.

“Eerder woonde hij in het huis van een kennis in de Mohan Garden in Delhi en verhuisde later naar Baprola, waar hij met een weduwe trouwde. Ons team arresteerde hem nadat we dinsdag informatie over zijn schuilplaats hadden ontvangen”, adjunct-commissaris van politie (misdaad) Zei Rakesh Paweriya.

READ  Je kunt eindelijk je paard aaien met voorn in The Witcher 3

Sharma kwam naar Delhi met de bedoeling om opnieuw te beginnen en trouwde met zijn verre familielid die op de hoogte was van zijn criminele achtergrond, zei de politieagent. Hij begon een onroerendgoedbedrijf en bemiddelde momenteel bij de verkoop van Marshal House in Connaught Place aan een vastgoeddealer in Jaipur, aldus de politie.

Zijn verhoor dat op dinsdag begon, duurde tot de volgende ochtend de ochtend. De politie zei dat hij kalm bleef en met het team samenwerkte en details bekendmaakte over zijn betrokkenheid bij verschillende zaken.

Tijdens het verhoor gaf hij toe dat hij het brein was achter meer dan 50 moorden, zei de politie. Hij werd tussen 2002 en 2004 gearresteerd voor verschillende moordzaken, maar werd in slechts zeven gevallen veroordeeld. Zijn vrouw en kinderen verlieten hem in 2004 nadat ze kennis hadden gemaakt met zijn criminele activiteiten, zei de politieagent.

Sharma vertelde de politie dat hij de tel verloor na 50 moorden en het voor hem moeilijk werd om het exacte aantal moorden te onthouden.

Na het behalen van zijn bachelordiploma aan Siwan in Bihar, begon hij in 1984 een kliniek in Jaipur. In 1992 investeerde hij Rs 11 lakh in een gasdealerovereenkomst, maar hij werd bedrogen en leed aan een financiële crisis. In 1995 startte hij een nepgasagentschap in het dorp Chhara in Aligarh en raakte later betrokken bij criminele activiteiten, zei de politie.

In 1994 raakte Sharma betrokken bij een interstate niertransplantatieracket dat opereerde in Jaipur, Ballabhgarh, Gurgaon en andere plaatsen. Hij en verschillende andere artsen werden in 2004 gearresteerd in de Gurgaon-zaak van het nierracket, zei de officier.

READ  Hoe Justin Trudeau's laatste ethische schandaal het einde van zijn carrière zou kunnen betekenen (mening)

Van 1994 tot 2004 beweerde hij dat hij meer dan 125 illegale niertransplantaties had uitgevoerd waarvoor hij Rs 5 lakh tot Rs 7 lakh per geval kreeg, zei de politie.

In 2001 startte hij opnieuw een nepgasagentschap in Amroha, maar werd opnieuw gearresteerd.

Nadat dit nepgasagentschap was gesloten, ging hij naar Jaipur en runde daar een kliniek tot 2003. Gedurende deze periode kwam hij in contact met zijn handlangers die vroeger taxi’s naar Aligarh huurden en vervolgens de chauffeurs op afgelegen plaatsen vermoordden en hun lichamen dumpten in door krokodillen aangetaste wateren in het Hazara-kanaal, Kashganj.

‘Zijn handlangers beroofden vrachtwagens met LPG-cilinders door de chauffeur te vermoorden. Ze losten de vrachtwagens in zijn nepgasagentschap en dan zou de beroofde vrachtwagen in Meerut worden ontmanteld’, zei de politieagent.

In sommige gevallen verkocht hij de beroofde taxi aan klanten in Kashganj en verdiende Rs 20.000-25.000 van een dergelijke verkoop. De politie van Jaipur is op de hoogte gesteld van de arrestatie en de verdachten zullen aan hen worden overgedragen, zei de politie van Delhi.

Written By
More from Max Mcgee
Half-Life 2 heeft een geheel nieuwe spin-off-campagne dankzij een enorme revisie
Als Valve geen Half-Life 3 gaat maken (hoewel we nog steeds geloven;...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *