Yankees ‘Gary Sanchez, Brett Gardner nog steeds 0 voor het seizoen

Yankees ‘Gary Sanchez, Brett Gardner nog steeds 0 voor het seizoen

BALTIMORE – De aanval van de Yankees voldeed aan de verwachtingen tijdens de eerste handvol games, maar twee belangrijke leden zijn nog steeds op zoek naar hun eerste hits.

Gary Sanchez en Brett Gardner sloegen beiden 0-uit-4 in de 9-3 overwinning van woensdag op de Orioles en elk is het jaar 0-uit-12 begonnen.

Hoewel het een ontmoedigende start is voor beide slagmensen – en Gardner woensdag vier keer huiverde – is het waarschijnlijk meer het geval voor Sanchez, die in de opstelling tegen Baltimore als zevende sloeg.

“Ik dacht dat zijn eerste paar slagbeurten vanavond beter waren”, zei manager Aaron Boone. “Hij deed het beter kalm te zijn en een paar telefoontjes gingen niet zijn zin. Hij komt misschien een beetje uit zijn benen, wat zijn timing in de war brengt. Als hij dingen onder controle heeft, moet hij opstijgen. ”

Het merendeel van de gesprekken in zowel voorjaarstraining als voorjaarstraining 2.0 ging over de verdediging van Sanchez en zijn nieuwe houding achter de plaat. Maar ondanks al zijn sterke punten defensief, wat hem onderscheidt, is typisch zijn knuppel.

Gary Sanchez
Gary SanchezAP

De Yankees spelen hun volgende doubleheader van dit bizarre seizoen zodra volgende week en MLB en de spelersbond overwegen het idee om er een paar wedstrijden van zeven beurten van te maken, zoals Joel Sherman van The Post bevestigde.

Een geïnteresseerde partij is niet enthousiast over de mogelijke ontwikkeling.

‘Ik hou van negen en negen [innings]”, zei Adam Ottavino voor de wedstrijd in een haastig geplande wedstrijd op Camden Yards.

READ  Aliens: Fireteam Elite Year 1 belooft veranderingen die "meer plezier zullen toevoegen" aan de worstelende shooter

Ottavino, een van de belangrijkste relievers van de Yankees, wil geen verkorte games zien, ook al weet hij waarom het een potentiële realiteit is.

“Ik denk dat ik niet uitgesloten wil worden van het spel”, zei Ottavino. “Zodra we wedstrijden van zeven innings hebben, is het daar een gladde helling en dan zijn er geen reliëfkruiken.”

Ottavino was niet helemaal serieus, zijn baan en rol zullen niet snel in gevaar komen, maar het zou de dynamiek van het spel zeker veranderen. In 2020 is die dynamiek echter bijna volledig uit het raam verdwenen.

“Ik begrijp het punt ervan”, ’zei Ottavino. “Het maakt het voor iedereen iets minder belastend. We zijn gewoon in de aanpasmodus voor wat de situatie ook is en we nemen het op. “


Gleyber Torres sloeg hitloos – met vier wijd – in zijn eerste wedstrijd van het jaar tegen de Orioles nadat hij hen domineerde in 2019, toen hij 13 homeruns scoorde in 18 wedstrijden – het meest door elke speler tegen een enkele tegenstander in één seizoen sinds het divisietijdperk begon in 1969.

“Het was behoorlijk opmerkelijk”, zei Boone over het succes van Torres tegen de jammerlijke Orioles een jaar geleden. “Maar dat is nu voorbij. We hebben nieuwe uitdagingen en hij heeft nu nieuwe uitdagingen. Hopelijk blijft hij die impactspeler waarvan we weten dat hij dat is. Maar het was opmerkelijk. ‘

Lou Gehrig sloeg 14 homers tegen Cleveland in 1936 voor de all-time mark.

Torres had ook vijf multi-homer wedstrijden tegen Baltimore – een MLB-record tegen een tegenstander.

READ  Jinggg helpt Paper Rex eindelijk de VCT Pacific-kroon terug te winnen

Met J.A. Happing donderdag, Boone zei dat Jordan Montgomery zijn eerste start van het jaar op vrijdag zou maken, met Masahiro Tanaka die zaterdag zou volgen. Nadat Tanaka hersteld was van de hersenschudding die hij opliep tijdens lentetraining 2.0 toen hij door een Giancarlo Stanton in zijn hoofd werd geraakt lijnaandrijving.

James Paxton, die in zijn seizoensdebuut slechts één plus inning duurde, gaat zondag.


Rechtshander Brooks Kriske maakte zijn MLB-debuut en de 26-jarige vrouw gooide een puntloze negende in de winst.


Mike Ford kreeg zijn eerste start van het seizoen en sloeg 0-uit-2 met een opofferingsslag. Boone zei dat hij had gehoopt de linkshandige Ford in de line-up tegen de Phillies te krijgen, maar die serie werd geannuleerd en Ford kreeg, net als de rest van zijn teamgenoten, een aantal ongeplande vrije dagen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *