Low-ball Patriots contract ‘niet om geld’

Low-ball Patriots contract ‘niet om geld’

Cam Newton geeft niets om zijn kale garanties. Het geld – of, in het geval van zijn contract voor één jaar met de patriotten, het ontbreken daarvan – maakt hem niets uit.

‘Er zijn niet veel dingen die je niet kunt kopen. Maar tussen de top van die lijst zou je RESPECT als een van die dingen vinden !! ” Hij schreef in een Instagram-bericht. “Dit gaat niet om geld, het gaat om respect.”

De voormalige nummer 1 algemene keuze in het ontwerp van 2011 en drievoudige Pro Bowl-selectie, Newton was lange tijd op de open markt nadat de Panthers hem eind maart hadden gesneden. Hij zat zonder team totdat de patriotten hem zondag tekenden voor een deal van een jaar waarin naar verluidt slechts $ 550.000 aan gegarandeerd geld was inbegrepen. Voor een speler met zijn ervaring is zijn basissalaris van $ 1,05 miljoen het minimum. Hij kan $ 6,45 miljoen extra verdienen door alle prikkels in zijn contract te raken. Newton komt uit twee door blessures geteisterde seizoenen die ertoe hebben geleid dat Carolina uit elkaar is gegaan.

Sommige spelers, zoals 49ers cornerback Richard Sherman, waren kritisch over hoe weinig geld Newton ontving.

‘Hoeveel voormalige MVP’s van de League hebben voor de min moeten tekenen? (Vragen om een ​​vriend.) Gewoon belachelijk, ’twitterde Sherman. “Een transcendent talent en minder getalenteerde QB’s krijgen 15 / 16m per jaar. Walgelijk. ‘

Maar Newton lijkt het niet erg te vinden.

READ  Iedereen is 1-2-Switch! Eerste trailer, details en screenshots

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *