Luis Rojas geniet van het winnen van Mets debuut en ‘proteïne shake’ viering

Luis Rojas

Luis Rojas had voldoende tijd om rond te zitten en na te denken over vrijdag.

De rookiemanager hoefde lang niet zo lang te wachten op zijn eerste overwinning.

Het eerste schot van de 38-jarige man in het Hoofdklasse-management verliep vlekkeloos toen de Mets de Braves met 1-0 schoten op Opening Day in Citi Field.

Rojas, die in januari de manager van de Mets werd genoemd tijdens een tumultueus off-season waarin Carlos Beltran werd aangenomen voor de baan en vervolgens werd ontslagen, maakte de juiste stappen om zijn eerste carrièrewinst in het verkorte seizoen van 60 wedstrijden veilig te stellen.

‘Heel opgewonden,’ zei Rojas. ‘We hebben vandaag heel goed honkbal gespeeld.’

De Mets markeerden de eerste overwinning van Rojas met een postgame-feest – eerst toen Edwin Diaz en Wilson Ramos hem de wedstrijdbal presenteerden. Toen ze eenmaal binnen waren, overgoten ze hem met een mix van ingrediënten waardoor hij plakkerig en stinkend aanvoelde tegen de tijd dat hij ging zitten voor zijn Zoom-gesprek met de media.

Luis Rojas
Luis RojasN.Y. Post: Charles Wenzelberg

‘Op dit moment heb ik een andere geur bij me,’ zei Rojas. “Ik weet niet wat ze op me hebben gegooid, maar ze hebben veel dingen gegooid. Ik weet dat er een eiwitshake is en misschien een Jell-O-mix die plakkerig aanvoelt. De geur wordt met de tijd een beetje anders.

‘Ze hebben het goed gedaan.’

Rojas navigeerde zich een weg door de nodige werperswisselingen – Jacob deGrom voor vijf innings, Seth Lugo voor twee, Justin Wilson voor één en Edwin Diaz voor de save. Zijn opstelling van de opstelling wierp zijn vruchten af ​​toen Yoenis Cespedes de enige aanval opleverde die nodig was met een solo-homerun in de zevende inning. In de volgende helft van de inning maakte hij verdedigende vervangingen door Robinson Cano en J.D. Davis uit te schakelen voor Andres Gimenez en Jake Marisnick. Hij daagde ook met succes een call uit en verzekerde Jeff McNeil van een tweehonkslag nadat hij aanvankelijk was uitgegeven in de vierde inning.

READ  "Xbox Series X halveert de laadtijden van veel oudere games" | NU

De grote dag van Rojas was niet compleet zonder een gesprek met zijn vader, Felipe Alou, zowel voor als na de wedstrijd. Vanwege COVID-19-beperkingen was de familie van Rojas verspreid over de kaart in plaats van op Citi Field te zijn. Alou, de ervaren manager, keek vanuit Florida terwijl de vrouw en zoon van Rojas vanuit huis in New York toekeken en zijn halfbroer, Moises Alou, vanuit de Dominicaanse Republiek toekeek.

In hun pregame-chat gaf Alou zijn zoon zijn zegen voor een goed seizoen. Toen ging Rojas naar buiten en behaalde zijn eerste overwinning – slechts 1.032 om zijn vader te vangen.

‘Het is een geweldige dag’, zei Rojas. “Eerste overwinning als manager, ik hoop dat hij echt trots is op het moment.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *