Jamal Adams ‘nieuwste rip-job op Jets leidt nog steeds waarschijnlijk niet tot handel

Jamal Adams 'nieuwste rip-job op Jets leidt nog steeds waarschijnlijk niet tot handel

Wat is de volgende stap voor Jamal Adams in zijn campagne om zich een weg de stad uit te schieten?

Beweren dat Joe Namath nepbont droeg?

Sleep de Jets ’Lombardi Trophy achter zijn auto op de parkeerplaats van het hoofdkantoor van het team, à la George Costanza?

Adams blijft iedereen met de Jets vernietigen in een poging om geruild te worden. Twee dagen nadat hij eigenaar was van Woody Johnson op Twitter, scheurde hij coach Adam Gase en general manager Joe Douglas in een brandgevaarlijk interview met Daily News.

Volgens bronnen hebben de Jets nog steeds geen interesse om hem te verhandelen. Douglas heeft sinds de handelsdeadline van vorig jaar gezegd dat hij de telefoon opneemt als iemand belt, maar de overtuiging blijft dat hij zal worden weggeblazen door een aanbod om Adams te verhuizen. Hij heeft het Adamskamp geen indicatie gegeven dat hij geneigd is hem te verhandelen en heeft hun verzoek om toestemming om een ​​beroep te zoeken niet ingewilligd.

Adams gebruikt de enige hefboom die hij heeft: afleiding. De Jets hebben hem nog twee jaar onder contract en kunnen daarna de franchisetag gebruiken. Toen Adams eenmaal besefte dat er geen contractverlenging kwam, begon hij foto’s te maken op sociale media en nu in een officieel interview.

Jamal Adams
Jamal AdamsAP

Adams beweert dat de Jets tegen hem hebben gelogen en hem buiten het seizoen een nieuwe deal hadden beloofd. Een bron die bekend was met de gesprekken zei dat Douglas in januari een ontmoeting had met Adams ‘agent Kevin Conner op de Senior Bowl in Mobile, Ala. De Jets wisten dat Adams buiten het seizoen een contractverlenging wilde, maar wisten tot die bijeenkomst niet zeker wat hij zocht in een nieuwe deal. Vervolgens werd duidelijk dat Adams de best betaalde speler van het team wilde zijn, wat de jaarlijkse gemiddelde waarde van C.J.Mosley van $ 17 miljoen per seizoen overschaduwde. De Jets bekeken het contract van Mosley anders omdat hij het op de open markt kreeg nadat hij zijn rookie-pact met de Ravens had uitgespeeld in plaats van een vroege verlenging van drie jaar in een contract van vijf jaar, zoals Adams had gevraagd.

READ  De jaren 90 zijn terug, schat: RTS-games gebaseerd op Stargate en Terminator zijn in ontwikkeling

Douglas deed geen toezeggingen over een contractverlenging, volgens de bron, maar stemde er wel mee in om hun verzoek aan de eigenaar voor te leggen. De volgende keer dat de twee partijen spraken was in februari en Conner kreeg te horen dat de Jets zich zouden gaan concentreren op de vrije dienst en het ontwerp en dat ze zouden wachten op nog meer contractbesprekingen.

Tegelijkertijd prees Douglas Adams in het openbaar en zei dat hij wilde dat Adams een “Jet for life” zou zijn bij de scoutingcombinatie.

De pandemie van COVID-19 sloeg in maart toe en veranderde de economie van de NFL, die een rol speelde in de besluitvorming van de Jets over langlopende contracten. Adams besloot in april niet deel te nemen aan het virtuele offseason-programma. In mei vertelden de Jets aan Conner dat ze Adams op dat moment geen verlenging zouden aanbieden. Er was geen tijdschema voor verdere discussies, maar ze kwamen overeen de communicatielijnen open te houden.

Adams was ongelukkig. Op dat moment ging het mis tussen de twee partijen en Adams begon zijn ongenoegen op sociale media te uiten en vroeg om het vak, waardoor de Jets een lijst kregen met teams waarvoor hij zou willen spelen.

Adams heeft Gase nu ook in zijn vizier gezet door te zeggen dat hij deel uitmaakt van de reden waarom hij geruild wil worden en vraagtekens zet bij zijn leiderschap. Het is vrij transparant dat Adams de Jets alleen maar genoeg probeert te irriteren zodat ze hem zullen verplaatsen, en Gase is een gemakkelijk doelwit. Als hij vorig seizoen zo’n probleem had met Gase, waarom zocht hij dan in de eerste plaats een verlenging bij het team? Waarom tweette hij in januari ‘Ik wil in New York zijn’?

READ  Kijk: de Nigeriaanse schaker speelt 10 spellen tegelijk en verslaat alle concurrenten

De Jets hebben zich intern afgevraagd of Adams sinds vorig jaar echt in het team wil zitten. De Jets zijn 16-32 in Adams ‘drie jaar en het verliezen heeft hem uitgeput. Zijn lijst met teams waarnaar hij graag zou willen worden verhandeld, laat zien dat hij naar een winnende organisatie wil gaan in plaats van te proberen de Jets in één te veranderen. Het is nu duidelijk geworden dat hij niet langer bij de Jets wil zijn.

Waar gaat het heen vanaf hier? Adams zei dat hij zich dinsdag zal melden voor het trainingskamp. Terug zijn bij zijn teamgenoten kan de dingen kalmeren of hij kan een afleiding blijven. Komt hij met een blessure zoals Jalen Ramsey vorig jaar met de Jaguars om buiten te zitten? Blijft hij doorgaan met schieten op Gase en Douglas?

Dit drama is nog lang niet voorbij. Blijf kijken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *