Luxe modemerken komen massaal naar de games om nieuwe kopers aan te trekken

Benoit Baguto, een van de drie oprichters, zegt RTFKT Studio’s, leveranciers van virtuele sneaker en verzamelobjecten van NFT. Haar recente samenwerking met Fewocious bracht meer dan $ 3 miljoen op.

Sommige van de meer avontuurlijke luxe modemerken testen al meeslepende games, zoals Balenciaga Retro videogame hierna: MorgenmiddagEn de Uitgebracht door het merk om de collectie najaar 2021 te presenteren. Geprezen als een industriemodel voor mode en speelgoed die prachtig samenwerken, hierna Dompel spelers onder in de merkidentiteit met behulp van 3D-opname en Epic’s Unreal Engine.

Met toestemming van de fabrikant

Deze stap trok de aandacht van het winkelend publiek. Volgens cijfers van de shopping-app Lyst, die de recente opkomst van digitale mode onderzocht Verslag doen van Met Fabricant, 48 uur na de release van Balenciaga, stegen de zoekopdrachten naar merken op Lyst met 41 procent. In de meest recente Lyst Index, die elk kwartaal wordt gepubliceerd, staat Balenciaga op de tweede plaats – drie punten hoger dan hun positie in het voorgaande kwartaal.

“Gamification zal van invloed zijn op veel dingen, maar er is een duidelijke toepassing van mode. Mode is bedoeld als deze leuke arena waar je jezelf moet kunnen uiten en je moet kunnen experimenteren”, Michaela Larousse, Head of Content en Strategie bij de fabriek, Zegt.

Games en mode gaan hand in hand, want beide zijn bedoeld om liefhebbers een wereld van ambitieuze, levensgrote ervaringen te bieden. Zoals iedereen die een modeshow in Parijs heeft bijgewoond, kan beamen, is het een spektakel, net als de meest energieke toneelvoorstelling, vaak met een boeiend verhaal dat zich door elk element van de show ontvouwt. Die energie in een game hebben, zal de consument zeker interesseren. wanneer stof Partnerschap met Warner Bros. In de film Wonder Woman 1984Doordat spelers kostuums uit de film gebruikten om hun avatars te versieren, waren gebruikers erg ontvankelijk voor de look die volgens klantrecensies na de campagne meer dan de helft van de gebruikers had gezien of van plan was te kijken.

READ  Twee mensen zijn gearresteerd nadat er geweerschoten zijn gehoord in de buurt van de protestsite van Portland

“Ik denk dat technologie moet zijn als de beste vriend van mode. Het is als een toverstaf die je dichter bij de consument kan brengen, en waarmee de consument deel kan nemen aan het vertellen van je verhaal”, zegt Yomans.

Volgens haar geven games niet alleen modemerken de mogelijkheid om “diep onder te dompelen”, ze beschermen ook luxemerken, waardoor ze hun missie, iconografie en integriteit kunnen behouden.

Van ‘Phygital’ tot puur digitaal

Omdat het meeste fysieke winkelen online plaatsvindt, is detailhandel experimenteel geworden, waarbij merken en winkels klanten willen aantrekken als liefhebbers van het merk, niet alleen als shoppers. Dit betekent dat ‘phygital’, een marketingterm die de wens beschrijft om een ​​fysieke winkel te combineren met de soepelheid van de digitale ervaring, steeds vaker voorkomt.

De meeste samenwerkingen met modegames bieden klanten de kans om fysieke kleding te bemachtigen, zoals een exclusief stuk in beperkte oplage dat in het spel voorkomt. In het geval dat stofConfectiekleding kan online worden gekocht Farfetch. Sommige van de jongere spelers gebruiken het in het spel als een manier om “modeontwerp vooraf te kopen”.

“We hebben dit RVR-concept ontwikkeld van realistisch naar virtueel tot realistisch. Alles wat je ziet, maakt deel uit van het echte leven, dus als we samenwerken met Prada, maakt het deel uit van een capsulecollectie die wordt gelanceerd en in winkels wordt gedropt”, zegt Eomans.

“We weten dat deze ervaringen de uitvaltijd vergroten, ervoor zorgen dat consumenten zich meer verbonden voelen met het merk en ervoor zorgen dat ze fysieke producten nog meer waarderen”, legt Matthew Drinkwater, afdelingshoofd uit. Mode-innovatiebureau Aan het London College of Fashion, die opmerkte dat deze principes ook de traditionele e-commerce beginnen te beïnvloeden.

READ  Kim Jong-Un prijst het "schitterende succes" van Noord-Korea tegen COVID-19: staatsmedia
More from Madison Garrett

Zion Williamson schrijft NBA-geschiedenis in zijn eerste 50 carrièredames

Zion Williamson verhoogde zijn competitietotaal van 5 wedstrijden vóór de leeftijd van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *