Microsoft-nieuwsoverzicht: Show ID @ Xbox-games, bewijs dat COVID-19-vaccinatie nodig is voor Amerikaanse kantoren, en meer

De Microsoft News Feed is een wekelijkse functie die het belangrijkste Microsoft-nieuws van de afgelopen week belicht. Ga zitten, drink een kopje koffie en veel leesplezier!

Xbox Gear Shop voegt nieuwe Halo Infinite, Forza en Psychonauts 2 toe

Er is nieuwe merchandise toegevoegd aan de Xbox Gear Shop om nieuwe lijnen van aankomende en recent uitgebrachte titels te introduceren, waaronder Halo Infinite, Forza en Psychonauts 2. Er zijn T-shirts, hoeden en kappen aan de winkel toegevoegd.

De Super Duper Veilige modus van Microsoft Edge lost JavaScript-kwetsbaarheden op een geheel nieuwe manier op

Er wordt een nieuwe Super Duper Secure-modus getest in Microsoft Edge die kwetsbaarheden in JavaScript aanpakt op een manier die nog nooit eerder is gezien – in een browser. Het werkt door de Just-in-Time-vertaler uit te schakelen. De functie is verborgen achter een vlag in de webbrowser en is nog niet geschikt voor algemeen gebruik, vanwege de mogelijkheid dat sommige websites crashen.

Microsoft-nieuwsoverzicht: Toon id@xbox-games, bewijs dat covid-19-vaccinatie nodig is voor Amerikaanse kantoren, en meer - onmsft.  com - 8 augustus 2021

Microsoft zal een bewijs van COVID-19-vaccinatie nodig hebben voor iedereen die volgende maand op zijn Amerikaanse kantoren aankomt

Vanaf volgende maand moeten bezoekers van Microsoft-kantoren in de VS een bewijs van vaccinatie tegen COVID-19 hebben. Deze eis geldt voor werknemers, gasten en andere derden. Werknemers die het vaccin om medische redenen of religieuze overtuigingen niet konden krijgen, worden vrijgesteld.

Nieuw Microsoft-logo
Nieuw Microsoft-logo

Microsoft kondigt aan [email protected] Games tonen op Twitch op 10 augustus

Op 10 augustus host Microsoft een bestand [email protected] Games verschijnen op Twitch. De show zal indiegames promoten, evenals enkele nieuwe aankondigingen voor aankomende games.

Microsoft-nieuwsoverzicht: Toon id@xbox-games, bewijs dat covid-19-vaccinatie nodig is voor Amerikaanse kantoren, en meer - onmsft.  com - 8 augustus 2021

Deze week in Microsoft Teams

Microsoft Teams voor Mac ondersteunt nu native macOS-meldingen

READ  Yamaha brengt nieuwe AV-receivers uit voor Xbox Series X en PS5 die vrij zijn van HDMI-fouten

Microsoft Teams heeft nu ondersteuning toegevoegd voor native macOS-meldingen, waardoor een meer uniforme meldingservaring wordt geboden die compatibel is met andere Mac-apps.

Microsoft Teams maakt documenten die worden weergegeven op pc-webcams gemakkelijker leesbaar voor gebruikers

Het lezen van documenten en whiteboards via een webcam kan een uitdagende taak zijn, dus Microsoft wil het in Teams gemakkelijker maken met een nieuwe “Content from Camera”-functie. Functie verwacht in september.

Microsoft Teams-pauzeruimten worden niet langer ondersteund in privé-kanaalvergaderingen

Bij vergaderingen met privékanalen is de ondersteuning voor Breakout Rooms verloren. Microsoft zegt dat dit komt door “feature design”.

Gebruikers van Microsoft Teams kunnen nu gesprekken doorverbinden tussen desktop en mobiele apparaten

Het is nu mogelijk om gesprekken door te schakelen tussen desktop en mobiele apparaten in Microsoft Teams. Wanneer u een oproep plaatst en Teams opent op een ander apparaat, wordt een banner weergegeven met de melding dat de oproep bezig is en biedt de mogelijkheid om deze door te schakelen naar het tweede apparaat.

Dat was het voor deze week. Volgende week zijn we terug met meer Microsoft-nieuws.

Deel dit bericht:

Written By
More from Vanessa Hale

De Samsung Galaxy S22 aangedreven door AMD is misschien de te verslaan telefoon phone

We weten dat Samsung samen met AMD werkt aan een Exynos-chip met...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *