Maak een streamer met zoete en sappige Hades compleet met deze ambachtelijke granaatappelconsole

HadesRoguelike met een Grieks thema van Supergiant Games kan een zeer uitdagende game zijn. Maar een onverschrokken Twitch-gamer nam het op zich om de uitdaging aan te gaan door de game op een ongelooflijk onconventionele manier te verslaan: met een controller gemaakt van echte granaatappel.

Granaatappel is een groot onderdeel van het spel, aangezien het wordt geserveerd Handige power-ups, En ze hebben ook Een belangrijke plaats in de Griekse mythologie​ Maar ik had nooit gedacht dat iemand een echte granaatappel zou kunnen gebruiken om de laatste baas te verslaan.

Om de console te maken, sneed Dylan “Rudeism” Beck’s streamer een granaatappel in 10 stukken en bond ze in stukken. MakeyMakey printplaat Om het als capacitieve aanraakknoppen te laten werken, lijmde hij een aardingsdraad van zijn arm op het bord. Hier is hoe de tool werkt, Volgens Beck: “Mijn arm wordt via de aardedraad verbonden met MakeyMakey, en als ik dan een van de granaatappels aanraak, ontstaat er een lus tussen mij en de granaatappel en de printplaat, en dat is wat de input doet.”

Je kunt zien hoe Beck de console in elkaar zette (en hij doet zijn eerste poging om het spel ermee te verslaan) deze video

Beck probeerde eerst het spel met Berman te spelen Zes dagen geleden, Het was slijpen Loopt Sindsdien heeft hij een ongrijpbare ontsnapping uit de onderwereld achtervolgd. Van de ene op de andere dag doet Beck het eindelijk en verslaat hij de ultieme baas van het spel Een epische strijd Dat omvatte twee vakantiebestemmingen voor hartstilstand.

READ  Valiant-ontwikkelaars bevestigen dat de capaciteitsveranderingen van Astra al in de maak zijn

Dit is niet de eerste poging van Beck om een ​​game te spelen met een onconventionele console – dat is het in feite Een soort ding voor hem​ Naast andere opmerkelijke prestaties won hij een ronde van een geweldig koninklijk platformspel Vallen jongens Met Snoepjes

Written By
More from Lesley Curry

De DualSense-controller verbetert bijvoorbeeld PS5-games

Wat kunnen de haptische feedback en adaptieve triggers van de PS5-controller doen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *