Er zat een kameleon verstopt op de achtergrond van de nieuwste trailer van Mortal Kombat 1

Er zat een kameleon verstopt op de achtergrond van de nieuwste trailer van Mortal Kombat 1

Of moeten we zeggen inert?
Er zijn tientallen en tientallen Mortal Kombat-personages om te proberen bij te houden, en er zijn er nog veel meer die we al meer dan tien jaar niet hebben gezien of gehoord.

Mortal Kombat 1 probeert daar echter verandering in te brengen door op de een of andere manier een stel vechters uit het 3D-tijdperk en andere vaak vergeten vechters terug te halen, en fans met adelaarsogen hebben misschien een stiekeme kameleon gezien op de achtergrond van de nieuwste trailer van de game.

Vanaf ongeveer 41 seconden van de video zien we een eenvoudig ogende vrouw achter Tanya staan ​​die er een beetje anders uitziet dan voorheen, maar nog steeds gemakkelijk herkenbaar is.


Hij is niet de kameleon-ninja uit de Mortal Kombat-trilogie. In plaats daarvan is het zijn Khamelion-tegenhanger.


In plaats van het zwarte haar en grijze pak van de Nintendo 64-versie van MK Trilogy, lijkt Khameleon hier veel van zijn ontwerp uit Mortal Kombat: Armageddon te halen, alleen zonder zijn smaragdgroene pantser en doorschijnende huid.


Nu draagt ​​ze de gele uniformen van de Amghdei-troepen onder het bevel van Tanya, maar Khameleon valt nog steeds op in vergelijking met de andere Rangers met haar witte ogen en zeer bleke haar en huid.READ  De ontwikkelaar legt ons uit waarom de updates zo lang hebben geduurd

We zullen haar waarschijnlijk niet snel op het speelbare rooster zien, maar er is een kans dat ze op een gegeven moment een Kamio kan worden, aangezien ze hiervoor Darius van alle mensen heeft teruggebracht.


Hoe dan ook, ze kon een beetje raar zijn terwijl ze de aanvallen van andere vrouwelijke ninja’s zoals Kitana, Jade en Milena imiteerde.


We denken dat Khameleon waarschijnlijk zal eindigen als gewoon een paasei in MK1’s Story Mode voor fans om te wijzen en hun rotzooi te verliezen wanneer het opduikt.We hopen haar echter iets meer te zien doen dan alleen opstaan.


Mortal Kombat 1 staat gepland voor release op 19 september 2023 op PlayStation 5 en Xbox Series X | S, Nintendo Switch en pc, en ze hebben onlangs onthuld wie er allemaal komen in het eerste Kombat-pakket van de game tussen Quan-Chi, Omni-Man, Peacemaker, Ermac en Takeda.
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *