Maak kennis met het assortiment gaming-pc’s en VR-headsets van Borderlands

Nu Tales of the Borderlands 2 officieel in de maak is, wat is dan een betere manier om dat te vieren dan het ontwerpen van je Borderlands-game-pc-configuratie? Van de randapparatuur tot de aangepaste behuizing, van de weelderige CPU-koeler tot de geverfde Oculus Rift S, Reddit-gebruiker Skindred77 Ik deed precies dat en doopte de hele handtekening van de Claptrap in geel en wit.

Elk puzzelstukje heeft prachtige details, of het nu het Hyperion-logo op de Razer Basilisk draadloze gamingmuis is, de Claptrap-escape-toets die speciaal op het RK84 draadloze gamingtoetsenbord is gedrukt, of de VR-headset die bovenop het systeem is geplaatst om eruit te zien als een spiraal mascotte.

Het is niet de beste pc onder de motorkap, maar het heeft genoeg pakketten om alle Borderlands-games uit te voeren die verder gaan dan de aanbevolen specificaties. De AMD Ryzen 5 3600 gaming-CPU bevindt zich in het hart van het systeem bovenop het MSI B450i Gaming AC-moederbord en wordt gekoeld door een Darkflash Aigo AIO-koeler met het Vault Hunter-logo. De EVGA GTX 1660 Super grafische kaart verwerkt afbeeldingen, samen met 16 GB RAM, een 512 GB SSD en een harde schijf van 1 TB.

De pc-behuizing is een Cooler Master MasterCase H100, maar de Skindred77 buigt niet voor de beperkingen van het Mini-ITX-chassis. In plaats van te kiezen voor een SFX PSU, monteert de Redditor een volledige 600W EVGA-voeding extern aan de achterkant met een gele vinylbehuizing, waarvan ze zeggen dat ze zowel de temperatuur verbeteren als de broodnodige ruimte besparen. Het sloot ook het standaard metalen zijpaneel af ten gunste van een honingraatrooster versierd met het 3D-geprinte Borderlands-logo.

Je bent eindelijk klaar met Borderlands Pc mod (Coolermaster H100 mod) van pcmods

Er gaat niets boven een thematische opstelling om alles samen te binden. Als je geen tijd hebt om je in je passieproject te storten, bekijk dan zeker limited edition-items van de merken, zoals MSI’s Evangelion-items en SteelSeries’ Rainbow Six Siege-merchandise. Ze zijn zeldzaam, maar kunnen dezelfde jeuk krabben als ze worden betrapt voordat ze opraken.

READ  Loop Hero is een roguelike game die je de meester maakt van een D & D-kerker

Written By
More from Max Mcgee
Wat is VRAM? | Wat doet VRAM? | Waar wordt VRAM voor gebruikt?
PC-games zijn afhankelijk van veel verschillende factoren om soepel te werken en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *