Random: man redt ‘verlaten’ Nintendogs, wordt sensatie op TikTok

afbeelding: bennypvideo via TikTok

wij allemaal waarschijnlijk schuldig aan nalatigheid Nintendo Door de jaren heen, maar ben je ooit je virtuele pups kwijtgeraakt?

Nintendo Life-lezer en TikTok-gebruiker Ben ‘bennypvideo’ Pollard werd onlangs een sensatie op het sociale mediaplatform nadat hij blijkbaar een “verlaten” Nintendogs-cartridge vond in een nachttrein in Londen.

Hij heeft tot nu toe drie video’s over dit verhaal gepost en is bijna een half miljoen keer bekeken. Ervan uitgaande dat het geen hoax is, documenteert het zijn volkomen legitieme ontdekking van de cartridge, het herstel ervan en het ontmoeten van de pups (Tyson en Enzo) die ongetwijfeld blij waren om een ​​vriendelijk gezicht te zien.

Zoals je in de video hierboven kunt zien, heet de eigenaar van deze honden “Shawn”. In een e-mail aan Nintendo Life beschreef Pollard de hele ervaring als “raar” en zei dat hij nu hoopt de virtuele pups te herenigen met hun oorspronkelijke eigenaar, die waarschijnlijk de cartridge tijdens een treinreis heeft verloren. Ik hoop dat dit helpt.

je kan kijken Deel 1 en deel 2 van de video op TikTokDe vierde video is onderweg. Ben je ooit je spelcassette kwijtgeraakt in het openbaar vervoer of in het buitenland? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Tiny Tina's Wonderland: wapens, buit, magie, vijanden en meer details - IGN Expo
Written By
More from Aubrey Mason
ZTE Axon 20 5G is de eerste smartphone met een under-display camera
ZTE plaagt de Axon 20 5G nu al een paar weken. Het...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *