Maak kennis met het team achter de League of Legends KDA Code Pink-skins

Maak kennis met het team achter de League of Legends KDA Code Pink-skins

oogverblindende League of Legends roze K/DA Code-skins; Je hebt ze gezien, je hebt ze gezien, je wilt ze, ik Behoefte zij. Hoewel ze helaas niet snel naar een MOBA zullen komen, hebben de zwarte looks van Ahri, Akali, Evelyn en Kaisa Twitter overgenomen, en League of Legends-fans uit de hele Rift hopen dat ze dat ooit kunnen doen. werkelijkheid worden. Ik sprak met het team dat ze heeft gemaakt om te praten over hun nieuwe bekendheid, en om de vraag op al onze lippen te stellen: zijn die looks geïnspireerd door Blackpink?

Hoewel we op het eerste gezicht allemaal aannamen dat de K/DA Code Pink-skins de creatie van Riot waren, zijn ze in werkelijkheid het product van een trio getalenteerde fanartiesten: Richy ‘RichyDraws’, Doni ‘Yoomyoom’ en Emre ‘Emriikun.’

“We houden allemaal van tekenen en hebben in het verleden individueel aan soortgelijke, maar kleinere projecten gewerkt”, vertelden ze me via Discord. “We brainstormden over dingen die we zelf graag zouden zien als spelers in de competitie en beseften al snel dat K/DA perfect zou zijn!

“We leerden ook over League via K/DA’s Popstars en beseften dat het heel lang geleden was dat we inhoud van hen kregen, wat ons de inspiratie gaf om het zelf uit te proberen.”

Zes maanden werk resulteerde in Code Pink, een hele cosmetische lijn compleet met in-game animaties, maar ook skins, pictogrammen en emotes. Toen het trio op 20 augustus hun kunstwerken op Twitter plaatste, werd de wereld wild – en ik bedoel: Wild.

Ik was met mijn partner aan de telefoon toen ik ze voor het eerst zag en onze mond viel tegelijkertijd open; Anderen waren er snel bij om te retweeten, commentaar te geven en te liken. Sommigen houden van Richie ondersteunt Op Twitter dienden ze zelfs ‘NSFW-animatiecommissieverzoeken’ in. de mensen zijn geobsedeerd met roze code.

READ  Fouten met uitnodigingen voor Rainbow Six Siege Solar Raid-updates verholpen

“[The response] “Het was op zijn zachtst gezegd gek”, vertellen ze aan PCGamesN. “We hadden echt niet zoveel liefde verwacht. We hadden er wel op gehoopt, maar hadden niet echt gedacht dat het zou gebeuren. Het is een heel motiverend en bevredigend gevoel dat al het werk dat we hierin hebben gestoken echt zijn vruchten heeft afgeworpen. Dat gebeurde inderdaad – ik zou het ‘Zet het uit’ willen noemen, in de woorden van mijn geliefde Blackpink.

Mooi meisje met lang zwart haar en vossenoren, gekleed in roze glitterkleding, koesterend in sprankelend roze licht en een Koreaans hart makend met haar vingers

Over de leidende meidengroep in Korea gesproken, ik merkte onmiddellijk hun invloed op in elk van de verschillende beginnende kunsten. Akali geeft mij gevoelens voor Lisa, terwijl Ahri mij vooral aan Jisoo doet denken. Werd het team geïnspireerd door K-pop-koninginnen? Het antwoord is ja.

Ze vertelden me: “Deze looks zijn zeker geïnspireerd door BLACKPINK, maar niet op de manier waarop sommige mensen denken.” We hebben niet noodzakelijkerwijs dingen van elk Blackpink-lid toegeschreven aan een K/DA-lid. Het gebeurde gewoon toen we bespraken wat we graag zouden zien dat K/DA hierna zou doen. We zijn allemaal grote fans van Blackpink en K-pop in algemeen, dus het effect kwam vanzelf.

“Naast Blackpink zijn er zeker Aespa-invloeden en daarom hebben we hun Salty & Sweet-instrument gebruikt in Richy’s animatie!”

YouTube-thumbnail

Met meer dan 65.000 likes op het moment van schrijven en een leger aan bewonderende fans is dit gemakkelijk een van de coolste huidideeën die je ooit hebt gezien. Het is een bewijs van zes maanden hard werken, en ik kan niet wachten om te zien wat Richie, Donnie en Emery hierna gaan koken.

READ  Forceer Destiny 2 op Steam Deck en je wordt mogelijk verbannen

Bekijk in de tussentijd onze lijst met alle nieuwe en aankomende League of Legends-skins om je cosmetische arsenaal uit te breiden, evenals wat er momenteel te koop is in de League of Legends Mythic-winkel – er zijn een aantal speciale items beschikbaar, vertrouw erop mij.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *